Størrelsen på en Meyer Lemon Tree

March 8

Hvis du ikke har plass til en 20-fots høye standard lemon tree i hagen din, men du fremdeles vil at søt sitrus lukt, tilbyr i Meyer et kompakt alternativ. Frank N. Meyer brakt treet til Nord-Amerika i 1908 etter oppdage en liten potteplante sitron treslag i Kina. Meyers er dyrket i verft og drivhus over hele USA.

Dimensjoner

Størrelsen på et Meyer sitron tre varierer avhengig av beholderen, jord, klima og hvor godt du tar vare på anlegget. Størrelsen avhenger også av Meyer du kjøper. For eksempel ifølge Oregon State University forlengelsen nettstedet, vil et Meyer tre vokse opp til 15 fot høy på sitt eget rot. Men i de fleste tilfeller i Meyer er sitrontrær du finner i hagen butikker podet for å dverg rootstock, nå en maksimal høyde av 6 fot. Noen ganger, i større beholdere nå Meyer sitron trær 10 fot.

Bonsai Meyer Lemon

Hvis du er virkelig bekymret din Meyer blir for stor, treet passer bonsai behandling, ifølge Washington State Universitys nettsted. Bonsai er den gamle japanske kunsten trimming tilbake voksende treet for å opprette en miniatyrversjon, ofte ikke mer enn et par fot høy. Opprette en bonsai Meyer ikke betyr at frukt er miniatyr - behandle det riktig og du kan ha store sitroner.

Frukt størrelse

Meyer sitron treet frukt har en lys oransje fargetone med rundere ender enn en klassisk gul sitron. Det smaker også mindre skarpe og mer søt. Frukt er lik en butikk-kjøpte sitron. På deres plumpest, Meyer sitroner kan overstige klassiske sitroner i størrelse og se mer som appelsiner. Du kan bruke frukten i mange av de samme måtene som en tradisjonell sitron - for eksempel kaker, terter og sorbet.

Trepleie

For å sikre at din Meyer sitron tree når potensielle størrelsen, må du behandle det riktig jord og vekstforhold. Meyers foretrekker en lys, rask-drenering jord. University of Florida anbefaler å bruke en 2-fot bred beholder en 3-fots høye treet. Dette gir det god voksende plass. Hvert femte år, erstatte jord med fersk potting jord. Meyers vokser best i fuktige jorden, så vann når topsoil blir tørr. For å nå den best mulige størrelsen, foretrekker Meyer sitron trær også minst åtte timer med naturlig sollys per dag.