Store brede blad tropiske planter

September 9

Store brede blad tropiske planter

Tropiske planter er ofte stor, med bred-blader og store, fargerike blomster. I USA skaper de et spektakulært show sommeren når de trives i varmen. Vokst først i tropene, med sommer klima hele året, overleve de ikke den kalde vinteren i de fleste amerikanske stater. Behandle dem som ettårige eller stauder - gravd opp høsten og i vinter - tropiske planter kan blomstre her.

Elefant i øret

Det finnes mange varianter av elefant i øret. Variasjonen kalles colocasia esculenta vokser til høyder varierer fra 3 til 8 føtter. Den har brede, hjerte-formede blader som kan være så lang som 28 til 30 tommer. Dens oppreist stilk, vanligvis flere fot høy, er grønn, rød, svart eller spraglete. Ved forfall, kan axils- eller vinkler opprettet ved stammen og blad – gi blomster. Planten vokser i Hawaii, Sør-Asia, tropiske Afrika og Karibia.

Hibiscus

Av de mange typene tropiske hibiscus, kanskje er en av de vakreste hibiscus brackenridgei som vokser fra 3 til 10 fot. Bladene fuzzy, tann kanter er 4-6 inches høy og bred. Blomster, nesten like stor som blader, er gule med en rødbrun sentrum. Opprinnelse i tørr skog og busk land med elevations av 400 til 2600 føtter, er det Hawaii state blomst.

Bougainvillea

Mer enn 300 varianter av den tropiske bougainvillea - en klatring, woody vintreet - finnes i størrelser så stor som trær og små beholder plantene. Som andre vinrankene i denne arten er bougainvillea spinosa kjent for dens hastighet av vekst og show av strålende farger som klatrer vegger, arbors, gjerder og Pergola. Opprinnelse i Sør-Amerika, vokser den i områdene rundt verden, inkludert statene California og Florida der tropiske planter kan vokse året rundt.

Castor Bean

Castor bean (Ricinus communis) er en stor busk eller lite tre som kan nå en høyde og spredning av 14 fot. Bladene er grønne til lilla eller rødlig grønn, med bredder 29 inches og fem til 11 lobes. Stilkene er grønn eller rød-lilla. Castor bønner er innfødt til Midtøsten og northeastern Afrika.

Malt kobber Leaf

Malt kobber leaf (Acalypha wilkesiana) er en evergreen busk som vokser til 10 fot i både høyden og bredden. Bladene er en rosa-kobber farge med grønne vener og kan vokse til 8 inches i lengde. Mange andre acalypha kultivarer eller varianter er tilgjengelige med blader av varierende farger og former. Innfødt å Fiji, det også vokser i andre Sør Stillehavsøyene.