Stor innendørs dårlige planter

June 25

Innendørs planter er en populær måte å bringe det utendørs grønne i innendørs boarealer. Suksess med stueplanter avhenger tilpasningsevne anlegget voksende forhold. Innendørs planter, som de utendørs, har ulike lys krav. Houseplants unnlater ofte å trives fordi de er plassert i upassende lys selv om du kan gjødsling og vanning dem tilstrekkelig. Dårlige innendørs planter kommer i en rekke størrelser, inkludert store planter som er godt tilrettelagt for bruk på entryways og dempet belysning hjørner.

Neanthe Bella Palm

Neanthe bella palm (Chamaedorea elegens) er oppført som en lav-lyset houseplant av University of Illinois forlengelsen. Neanthe bella palm er også blant de relativt store potteplanter, med en eldre høyde på opptil 4 fot og en 2-fots spredning. Anlegget tilhører den palmaceae familien og har spiral, ofte fronds rundt stammen. Neanthe bella, også referert til som privaten palm er hurtigvoksende og har en moderat toleranse for varme og moderat vann krav. Vokse i fuktig jord og inspisere regelmessig for midd.

Gråt Fig

Gråt fig (Ficus benjamina) er en ganske stor innendørs prøven plante ideelt for åpne plasser med eldre høyden av 15 fot og en 10 fot spredning. Anlegget er godt tilpasset til å vokse i områder med dårlig lys og har et medium tekstur med glans, ovale løv og overordnede, gråt grener. Gråt fig er også referert til som Benjamin fig og har en lav vannbehov. La jorda tørke mellom vanning og sviske å holde til ønsket høyde. Plutselige endringer i miljøet skape treet å droppe bladene. Gråt fig har et moderat nivå toleranse for varme.

Snake Plant

Snake plant (Svigermorstunge 'Laurenti'), også kalt svigermors tungen, er en store, dårlige plante som vokser til en eldre høyde på opptil 5 fot med 2-fots spredning. Anlegget har en stiv, oppreist vekst med rett voksende, lineær løv kantet med tynne band av gull. Snake plant er populært brukt som en etasje anlegg og har et moderat nivå toleranse for varme. Anlegget har et lavt vanninnhold krav. Det er best å la jorda tørke mellom vanning. Snake plant kommer i andre Sorter som har band av hvit over bladverket også og er favorisert som en hardfør, lite vedlikehold houseplant.