Støpejern tekanne reparasjon

April 12

Støpejern tekanne reparasjon

Når støpejern bryter, er det første som kommer til hjernen for folk flest å sveise den tilbake sammen. Selv om sveising er alternativet som kan fungere et mye bedre alternativ for å fikse en støpejern te potten er lodding. Lodding er en mer robust løsning på grunn av at varme-prosessen ikke er så tøffe som sveising er på støpejern. Den gode nyheten er, hvis du kan sveise, du definitivt kan lodde effektivt og fikse støpejern te potten.

Instruksjoner

•Velg en filler lodding materiale. Nikkel brukes oftest for lodding jern, men rustfritt stål og messing filler kan også brukes.

•Grind kantene på flaten som skal repareres. Fjern alle oksider, belegg eller andre urenheter fra potten med jeksel. Etter sliping prosessen er fullført, støv overflaten med en stål børste for å fjerne støv.

•Varmebestandig støpejern potten. Med en grill eller stekeovn, varme te potten. Bruke flux tekannen.Ved hjelp av lim eller pulver forandring, dekker alle områder du vil reparere (forsterkes).

•Varmebestandig slaglodding overflaten med en lommelykt. Varme overflater som du ønsker å lodde med en blåse torch til overflaten begynner å gløde.

•Apply filler stang. Fylle områder som du vil reparere med filler som du valgte i trinn en. Jern vil være varmt nok på dette punktet at filler vil flyte som loddetråd.

•Tillat sprekk eller brekke avkjøles. Etter brazing, potten må stå å avkjøle sakte. Sted støpejern te potten bør plasseres i en beholder full av sand. La potten avkjøles i to til tre dager.