Støpejern Skillet sikkerhet

November 26

Støpejern skillets er kjent for sine selv matlaging, og du kan gjøre slike høy-varme retter som stekt kylling i dem uten å bekymre deg at varmen vil fordreie din skillet. Støpejern skillets er definitivt holdbar kokekar som varer lenge hvis du tar vare på dem. Det er noen sikkerhet fakta, men du trenger å vite før matlaging noe i en av disse skillets.

Krydder

Din støpejern skillet har en ru overflate, og det må være krydret før det vil koke jevnt og hindre rust og pitting fra sure matvarer. Sesong din støpejern skillet belegg på innsiden av vegetabilsk olje og bakervarer for 300 grader Fahrenheit for en time. Gjenta denne fremgangsmåten en gang. Olje indre og ytre flater med jevne mellomrom. Ikke bruk animalsk fett, det kan gå harsk.

Kjøkkenutstyr

Bruke plast eller tre redskaper som ikke skrape krydder av støpejern skillet. Du kan fortelle når krydder har slitt av eller når skillet har ikke blitt krydret riktig fordi matlaging mat vil holde seg til skillet.

Iron forbruk

Mat i en støpejern skillet legger jern til maten du forbereder. Det kan være gode nyheter for folk som ikke får nok jern i sine dietter. Men andre som har problemer med høy jern nivåer bør ikke lage mat i disse skillets. Ifølge Mercola.com, kan en støpejern skillet lekke 2817 mg/L av jern i maten, som finnes i sin 2009 tungmetaller utvasking test.

Vekt

Støpejern skillets er tung, noen veier ca 5 kg. Mens denne vekten kan være en fordel når det gjelder jevnt matlaging mat, kan det være ganske fare hvis du slippe den. Det er tungt nok til å bryte bein eller forårsake alvorlige blåmerker. Den indre og ytre oljebehandlinger kan også gjøre skillet glatte og lett å miste.

Varme

Støpejern skillets lede varme svært godt og holde på det varmen i lang tid. Du kan også bruke andre panner med isolert håndtak, men glem ikke at håndtaket på en støpejern skillet er også støpejern. Flytte en varme støpejern skillet håndtak kan forårsake brannskader.