Stoff vinduet Fortelt behandling

April 25

Stoff vinduet Fortelt behandling

Markiser er solid rooflike strukturer montert med en dør, vindu eller fortauet. Utvendig markiser er laget av kanvas eller annet værbestandig materiale. På indre av et hjem, er de laget av bomull, bomull blander, lerret eller utendørs stoff. Markiser gir ly fra sol, vind og regn og legge design interesse til en bolig.

Konstruksjon

Utendørs markiser er laget av en rekke materialer, inkludert lerret, vinyl, polyester eller værbestandig vanntett akryl stoffer som Sunbrella. Doble rader med søm og UV-motstandsdyktig tråden øke en Fortelt levetid. Fortelt stoffer er laget av flere lag med materiale, slik som akryl eller vinyl behandlet med ultrafiolett motstand og lagdelt på Dacron for styrke. Flere lag øke i markisen holdbarhet.

Stiler

En home stil og landskapsarbeid bør diktere av utendørs Fortelt brukes. "Better Homes & Gardens" foreslår å bruke striper eller lyse farger til å lage et samlingspunkt. Omvendt, velge en farge fra hjemmet er ytre å få en Fortelt blanding i. Stoff typer utfylle stilen i hjemmet. Stripete markiser passer kolonialistene eller hytter, terracotta brun er gode valg for Southwestern-stil hjem og skogen grønn er en tradisjonell valg klassiske hjem. Jordfarger fungere godt i skog innstillinger og solfylte farger fungerer bra på en stranden hjem.

Figurer

Stoff markiser kommer i mange former, inkludert runde, kvartal-runde, gavl baldakin, kuppel og tradisjonelle. Forskjellige Fortelt figurer utfylle forskjellige hjem stiler. "BH & G" foreslår en kuppel markise over døråpningen en Tudor, tradisjonelle markiser på kolonialistene og scalloped eller hakk kanter på moderne hjem.

Interiør markiser

Markiser brukes også som interiør vindu behandlinger. De er laget av en rekke materialer, inkludert lerret, tunge bomull, bomull blander og utendørs stoff. De er ofte dekorert med trimme og dusker. Noen bedrifter, som isen - kremen stuer og kafeer, bruke dem til å ta en utendørs føler inni. De brukes i kjøkken eller spiserom for en utendørs bistro utseende. Innendørs markiser gir noen beskyttelse mot sollys, koble dem med nyanser, vindusskodder eller blinde for personvern og lys kontroll. Interiør Fortelt vinduet behandlinger er sjelden tilgjengelig i ferdige form. De kan være egendefinerte gjort gjennom en syerske, interiørarkitekt stoffet butikken, eller du kan lage dine egne med stoff, grensesnitt, dowel stenger, en varm limpistolen og en symaskin.

Feil

Interiør markiser kan brukes til å korrigere designfeil i et rom. For å høyne et vindu, kan du installere de i markisen rett under taket nivået. Nederst i markisen skulle utvide til øverste ruten gjør vinduet vises mye høyere enn det egentlig er. Hvis vinduet er for høy fra gulvet, gir en Fortelt balanse. Topp vinduet i markisen, og Plasser et stykke store møbler under den. Korrigere feilaktige windows ved hengende markiser på samme høyde over hver enkelt, noe som gjør dem vises symmetrisk.