Stoff vegg dekor ideer

March 8

Stoff vegg dekor ideer

Stilige detaljer på veggene kan legge pakker med farger uten bruk av maling. Unn strekninger av veggene vakkert vevnader og veggtepper. Enten det brukes som et samlingspunkt i rommet eller som tilbehør til eksisterende veggtepper, bør din stoff vegg dekor samle den rette kombinasjonen av farger, lys og tekstur.

Hodegjerde

Et flott alternativ for et soverom er å plassere en stor stoff skjerm bak sengen, gir illusjonen av en overdimensjonert headboard. Trekk sengen ut flere inches fra veggen og henge et stort, gjennomskinnelig stoff fra taket slik at den faller rett bak senga ramme. Velg et stoff som er bredere enn sengen som strekker seg fra gulv til tak til å lage de beste resultatene. Stoffer med tegninger eller bilder i midten fungerer best; dristige farger er også et pluss.

Vindusveggen/behandling

Opprette en fet aksent for rommet møbler med en vegg og vindu. Starte av dekker en hel vegg fra gulv til tak med sakte teksturert stoff. Kjøpe ugjennomsiktig stoff i silke eller sateng for en sofistikert appell og å dekke lyset fra vinduet etter behov. Bruk en grommet maker for å lage hull øverst på stoffet ditt slik at den kan henges fra flere lange gardinstenger, eller rør og drapere langs veggen.

Spenning stoffer

Stretching stoff rundt lerretet er en flott måte å lage design på veggene. Du kan opprette stoff rammer i nøytral farge utskrifter og faste stoffer og ordne dem i et rutemønster, alternerende mellom veggen og et stoff ut. Omorganisere og ordne så ofte du får røykesug pusse. En overdimensjonert spandex spenning stoff er et levedyktig alternativ for veggen. Spandex spenning stoff kan strekkes langs veggen fra baseboard til taket og festet ved hjelp av tommelen stifter.