Stiler av persienner

August 22

Stiler av persienner

Persiennene har eksistert en stund, og kanskje ha plukket opp sitt opprinnelige navn, persienner, fra venetianske handelsmenn som lånte ideen fra Persia. Ved signering av uavhengighetserklæringen, var det persienner på windows i uavhengighet Hall. Persiennene er foretrukket for allsidighet, økonomi og holdbarhet. Det er utallige tolkninger av persienner i noen hovedkategorier.

Persienner

Klassisk venetiansk blinde er et vindu som dekker med vannrette lamellene som du kan justere åpner eller overlapper, styre lys og visning. Slats er suspendert og kontrollert av ledninger og trinser og blind kan åpnes og lukkes, hevet og senket med ledningene. Persienner kommer i metall, vinyl, tre, plast og stoff og slats er vanligvis enten 2 inches eller 2 1/2 inches bredt; de kan variere, men egendefinerte størrelser er et alternativ. Wide-slat tre blinde er et elegant alternativ for en studie eller en formell paneled rom. Generelt, persienner er en uformell dekorere stil, men du kan bruke dem under gardiner for lys kontroll i alle rom. Vindutypen som dekker som hever og senker som en blind men er alle ett stykke kalles en skygge.

Mini-persienner

Mini-blinde er vindu gulvbelegg med svært smale vannrett lamellene. De fungerer nøyaktig som bredere blinds men er egnet for smalt windows og windows til dører. Mest populære slat bredden er 1 tomme men blindene også kommet med enda smalere ½ tommers slats. Mini-blinde er tilgjengelig i hver farge og noen ganger en regnbue av farger på samme blinde. Siden vender en farget mini blind er vanligvis hvit. Fordi de er skjøre og smale, er mini-persienner vanligvis laget av aluminium, som er fleksible, robust og lett å tørke ned.

Loddrette persienner

Kjøpere velger ofte Lamellgardiner skyve glassdørene og ekstremt høye vinduer. De åpne flere måter. En ledning som går gjennom en talje styrer loddrett skrå av slats, slik at mer eller mindre lys til et rom. En annen ledningen åpnes og lukkes panelet av persienner, dra den til side å fjerne vindu eller dør. Du kan bestille Lamellgardiner med automatiske kontroller som eliminerer ledningene. Blindene kommer i aluminium, glassfiber, faux tre og stoff. Det er mulig å tilpasset rekkefølgen Hemsen men kan være problematisk, særlig for dekker et stort område. Lamellgardiner har klart "se" og brukes i kommersielle bygninger og retro eller moderne bolig interiør.