Stihl BR400 spesifikasjoner

May 15

Stihl ble grunnlagt i 1926 av Andreas Stihl og har vokst til å bli en internasjonal produsent av motorsager, vifter og annet utendørs utstyr. Shitl BR400 viften er utformet for å gi rikelig med kraft for en rekke applikasjoner.

Søkemotor

Stihl BR400 benytter en Stihl to-takts, én-sylindret motor med en forskyvning på 3,45 kubikk inches. Strøket sylinder tiltak 1.34 inches i dybde og bar er 1,81 inches i diameter. Denne motoren genererer 3.4 bhp. Drivstofftanken har en maksimal kapasitet på 3,2 pt. Denne motoren krever drivstoff bestående av en blanding av bensin og 50-til-1, to-takts motorolje. Drivstoff er en gallon bensin for hver 2.6 oz. olje.

Luft og kontroll

Stihl BR400 ventilatorer har en air flow rate på 476 kubikkfot per minutt med munnstykke og blåseren røret knyttet. Maksimal luftstrømmen er 624 kubikkfot per minutt. Lufthastighet blåseren røret og munnstykke er 252 fot per sekund. Denne viften er kontrollert med en gass-stil utløser som styrer hastigheten på motoren. Andre omfatter en stop-bryteren, en gass innstillingen lever, en pull-starter og en kvele knute.

Tenningen, Carbeuretor og luftfilteret

Stihl BR400 bruker en elektronisk magneto tenning for å starte motoren. Denne modellen har NGK BPMR 7A eller Bosch WSR 6F tennpluggen med en elektrode gap som måler 0.02 tommers. Tennpluggen bruker en tråd som 0.37 inches lang. Denne enheten har en forgasser med en all-posisjon, membran design og et integrert drivstoffpumpe. Viften har en gjenbrukbare papir element luftfilter.

Funksjoner, støy og dimensjoner

Stihl BR400 blåsere har en seletøy og en bakre plate med polstring til å øke komfort. Denne enheten har også to gummi buffere å minimere vibrasjon for operatøren. Viften godtar et vakuum vedlegg samt en blåser mistblower konvertering kit. Støynivået for denne modellen måler 75 dB. Viften har en bredde på 18,9 tommer, en høyde på 17,5 tommer og en dybde på 11 tommer. Maskinvaren har en vekt på 19,6 lbs. uten drivstoff.