Stigen & trinn sikkerhet

August 2

Stigen & trinn sikkerhet

Falls stiger er blant de øverste årsakene til skader og død på arbeidsplassen, den amerikanske Occupational Health & Safety Administration, eller OSHA, advarer. Være må forsiktig når klatring eller synkende en stige eller serie trinn. Arbeidsgivere må ta riktig tiltak å sikre arbeidere bruker utstyr ansvarlig og trygt. Det samme gjelder for voksne når på stiger og klatring trinnene hjemme.

Instruksjoner

Les produsenten etiketter og markeringer på stiger som forklarer sikker bruk og ta akt på disse advarslene, som maksimale vektgrense. Hvis en ulykke inntreffer på grunn av forsømmelse av lesing eller etter disse etikettene, er det ingen skyld men klatreren.

Forholdsregler

Før klatring, inspisere stiger for ødelagt eller mangler sprosser, ustabilitet og andre defekter. Hvis noe blir funnet, Plasser et "ikke bruk" tegn på stigen til det repareres eller erstattes.

Definere

Plass skjeve stiger på trygg vinkler å unngå bakover tipping. En enkelt eller utvidelse stigen bør ha minst 3 fot av stige over støtte punktet å være trygg, forklarer OSHA. Underlaget må være solid og nivå. Unngå å definere ved en dør som kan åpnes i stigen, samt plassering på glatt eller svak objekter å få høyde. Bruk i stedet en forlengelse stigen riktig låst på plass. Vær oppmerksom på plasseringen av kraftledninger å unngå elektriske. Metall stiger må ikke komme i kontakt med strøm eller utsatt elektriske objekter.

Farene

Unngå å stå på toppen ringt eller trinn i en stige. OSHA advarsler sterkt for å unngå å tråkke på tre trinnene av enkelt eller utvidelse stiger. På toppen er det liten eller ingen trinnene å fange inn hvis å miste balansen. Hvis du må gå på toppen, har en spotter i nærheten. Ikke overutstrekke kroppen eller strekke langt til side. Dette fører til ustabilitet og kan ende faller.

Urettmessig bruk og klatring på stiger er farlig. Aldri klatre foldet stiger lente seg mot veggene. Kaste dem ut for stabilitet. Mens klatring råder OSHA holde kontakt med stigen på tre poeng hele tiden mellom hender og ben, bor i midten og holde forsiden av kroppen mot stigen. Klatring stiger og trinnene inkluderer trygt unngå de dekket av snø, regn, is, kjemisk søl eller andre glatte materiale. Unngå stigen i dårlige værforhold, som sterk vind og storm.

Betraktninger

Klatrere må følge regler og bli frisk nok til å klatre stiger og skritt. En person som er altfor trøtt, svimmel, dårlig eller ikke kan opprettholde balanse ikke bør klatre. Bruk Badeværelset sko som grep trinnene eller trinn. Ikke hopp over trinn eller trinn når stigende eller synkende. Aldri gli ned eller hoppe ut av stiger eller trinn fra høy avstander. Holde hendene fri objekter når klatring stiger. Andre uansvarlige atferd som øker sjansene for en ulykke inkluderer klatring eller synkende for fort, ikke konsentrere og brå bevegelser.