Stiftelsen Planting Guide

December 9

Stiftelsen Planting Guide

Fundament plantings er noen planter bor langs en home foundation. Ofte fundament plantings består av trange blomsterbed følger rett langs grunnlaget for et hus, fylt med busker og små blomster. Lenge siden, var fundament plantings designet for å skjule den ren, grå betongfundament på tiden. Moderne hus ha ganske lite opprettelsen viser, og så fundament plantings anses mindre viktig i dag enn i tidligere tider. Likevel, mange foretrekker å mykne skarpe kanter på et hus med fundament plantings - og eviggrønne plantings kan bidra til å gjøre din hjem litt mer energi effektiv.

Størrelse hensyn

Samlet design er et spørsmål om personlig preferanse, men det er noen viktige generelle regler å vurdere. For eksempel alltid Planlegg din fundament plantings med eldre størrelsen på anlegget i tankene. Du ønsker ikke å plante en liten rhododendron, for eksempel, til å hogge den ned år senere fordi det er skade ditt hjem fundament.

Huske på hvor mye plass anlegget røtter krever, også. For eksempel det er generelt en dårlig idé å plante et tre langt nær en husets foundation, eller du kan ende opp med en skadet hjem når treet modnes.

Hvor du vil plante

Du ønsker ikke busker eller andre planter rett mot huset, heller. Kontroller i stedet for busker og store planter vil ha sine eldre løvverk minst 4 fot fra huset. Det er spesielt viktig å ta hensyn til dette hensynet hvis du bor i et fuktig, hvor tett planter kan oppmuntre råte på både huset og planter.

I tillegg Betal oppmerksomheten om hvor mye sol foundation områder av ditt hus-mottak. De kan få full sol foran men full skygge i ryggen, og du må velge planter tilsvarende.

Til slutt, alltid kontakte din energiverk før grave i din hage. Gratis, nytte arbeidere vil merke områder der det er farlig å grave.

Designideer

Det er fornuftig å markere inngangen til ditt hjem. Derfor velge større anlegg å sitte på hver side av din trappen. Det er også lurt å ramme hus med høyere planter hver foran hjørne.

Du kan også prøve å nedtone aspekter av ditt hjem design som du liker. For eksempel kan ranch hus se veldig lang og lineære. Hvis du vil tone ned denne funksjonen, kan du bruke mer høy, tynn planter.

Til slutt, selv om mange foundation senger er rette og smale, legge noen kurver kan legge mye panikk.