Stiftelsen drenering og fuktighet barrierer

April 10

Kontrollere fuktighet i hjemmet er en kritisk del av effektive hjem vedlikehold, avgjørende for å unngå problemer som er kostbar, frustrerende og potensielt usikkert for din familie. Hjemmet er grunnlaget er stedet for mange fuktighet problemer, spesielt hvis ditt hjem er bygget på svært fuktig og dårlig tappet jord. Du kan imidlertid unngå disse problemene ved hjelp av fuktighet barrierer og andre fuktighet kontrolltiltak.

Instruksjoner

•Velg materialet for din damp eller fuktighet barriere klokt. Alle byggematerialer har varierende grad av motstand mot fuktighet og damp, men bare de med svært høy motstand skal brukes for en fuktsperre. For en foundation damp barriere er de mest brukte materialene tunge asfalt-laminert film, roll taktekking og tunge polyetylen.

•Installer fuktsperre på den varme siden av stiftelsen, aldri på den kalde siden, da dette vil redusere dens evne til å motstå fuktighet flyt. For konkrete fundamenter er en effektiv metode for å plassere et lag med grus og et lag av polyetylen filmen under betongfundament.

•Bruk andre konstruksjon teknikker for å øke stiftelsens evne til å motstå fuktighet flyt. Når den brukes sammen med en damp barriere, kan teknikker som gradering bakken buet fra foundation murene og regi vann fra regn rennesteinen nedløpsrør fra stiftelsen gå langt i å forebygge fuktighet problemer i ditt hjem foundation.