Stepping Stones uten muggsopp

March 2

Stepping Stones uten muggsopp

Stepping stein muggsopp kan være dyrt, og du er begrenset til figurene og størrelser tilgjengelig. Gjør stepping steiner uten en mold er en billig og enkel måte å lage egendefinerte utleggere for hage spasertur eller pergola. Den enkleste metoden for å stepping steiner uten en mold er å bruke en teknikk som kalles sandcasting. Sandcasting bruker sand til brikkene dine i former og størrelsene du ønsker for hagen din.

Å gjøre skjemaet

Sandcasting bruker et skjema til å inneholde sand som du skal bruke til å forme brikkene dine. Et enkelt skjema kan konstrueres med en 6-fots lengde på 1 tomme av 3-tommers trelast. Klipp 1-tommers av 3-tommers trelast i fire deler av 18 inches. Bygge skjemaet med disse 18-tommers lengde, sikret sammen til en firkant, bruke L-braketter. Skjemaet bør ligne en tre cookie cutter, med 3-tommers høye vegger. Plass dette skjemaet på en ekstern hard overflate, som en patio eller betong skive. Fylle formen med fine spille sand, stoppe en tomme under toppen av skjemaet.

Utforme stein

Sand inne skjemaet skal fungere som en stand-in for en mold. Nyt sand og pakke den ned, bruker en sement murskje. Trykk en eksisterende stepping stein eller et annet element som en stor blad i sand for å skape et inntrykk. Dette skal i form av ditt springbrett. Bland en konkret blande, bruker litt mer vann enn er instruksen ringe for slik konsistensen ligner eplesaus. Hell denne blandingen i inntrykk du har gjort i skjemaet, pass på hell sakte for ikke å forstyrre sanden.

Finpuss

For en stepping stone å sitte nivået på hage bane eller gangvei, har det å ha en flat bunn. Når du har strømmet sement blandingen i skjemaet, vente en time for sement begynne å stivne. Etter det har tørket til der det er ingen synlige vann på overflaten av skjemaet, bruker en sement murskje for å skrape flate bunnen av stein. Venter sement Cure, og fjerne nye stepping stein fra skjemaet.

Ytterligere ideer

Du kan bruke tre bokstaver, trykket inn sand mold før du helle i sement, lage initialer eller ord i steinen. Eksperimenter med forskjellige farger og konsistenser av sement og mørtel mikser å opprette annerledes struktur steiner. Når du har en stein som figuren du vil, bruke den som din guide for å gjøre mer. Som med fotokopier, design vil bli mindre klart jo flere ganger de fjernes fra opprinnelige, ikke så bruk en andregenerasjons springbrett som din guide.