Stemplet betong vs utleggermaskin innkjørsler

June 12

Stemplet betong vs utleggermaskin innkjørsler

Når det gjelder tid til å lage en vakker gangvei rundt hjemmet eller uteplass å slappe av på, er to av de mest populære valgene stemplet betong og pavers. De kan også brukes til å opprette attraktivt innkjørsler. Hver har sine fordeler og ulemper som må vurderes før du bruker dem..

Stemplet betong

Stemplet betong er en måte å kle seg rene betong med mønstre som ligner stein og murstein. Utformingen er stemplet inn i betongen når det har strømmet men før det har begynt å stivne. Mange ganger betongen vil også fargede for å etterligne fargen på murstein eller stein.

Utleggere

Asfaltutleggere er små, individuelle, tegl-aktig stykker som er gjort i geometriske figurer eller som steiner.

Holdbarhet

Betong er ikke så holdbare som pavers. Fordi de konkrete bitene er større, er det lettere for dem å sprekk. Utleggere har mange ledd (fordi brikkene er mindre), slik at de gir mer når tunge vekter flytter over dem, som du vil i oppkjørselen materialer. Utleggere har et mer begrenset utvalg av design og farger enn stemplet betong.

Utseende

Ved første øyekast, kan stemplet betong og utlegger steiner se det samme. Det er bare ved nærmere undersøkelse som kan det hende at ikke alle leddene går helt gjennom stemplet betong eller kanskje stemplet betong kan ha flere sprekker i den.

Kostnader

Betong har vanligvis en lavere kostnad per kvadratfot. Hvis du er på et budsjett, som gjør dette rimelige materialet skal brukes i legging av en innkjørsel.

Opprettholde

Betong er vanskeligere å reparere. Hvis du bare oppdatere en sprekk, vil det trolig være en annen skyggen; Hvis du erstatter sprakk delen, skal du erstatte et stort stykke. Asfaltutleggere sprekk ikke så ofte, men hvis de gjør, du bare trenger å erstatte som er ødelagt. Det høye antallet ledd med utleggere gir god drenering av vann og snø av oppkjørselen.