Steiner For landskapsarbeid

May 30

Mens mange anser planter, for eksempel blomster, hekker, trær og bakken dekker skal stiften elementer av landskap, kan steiner også fungere som estetisk tiltalende landskapet funksjoner. I motsetning til planter, steiner er utrolig lite vedlikehold, som de krever ingen vanning, gjødsling eller beskjæring og er ikke utsatt for de skadelige virkningene av sykdom og skadedyr infestations. Hvis du planlegger å bruke stein for landskapet, finnes det flere varianter du kan velge fra.

Bergarter

Ifølge bakgård landskapet ideer er tre av de mest populære typene rock brukt for landskapsarbeid river rock, glimmerskifer og skifer. River rock har avrundede, polert kanter: resultatet av vann slitasje rock. Rock er ideell for bruk i vann funksjoner og sin flate overflater oppfordrer sommerfugler å lande. Glimmerskifer, sammenligning er coarse-grained, viser synlige lag av metamorf bergart. Kjent for dens tilgjengelighet i ulike farger, glimmerskifer kan variere fra brown og røde grå og grønn. Skifer refererer til alle naturlige rock som har blitt formet til flat, firkantet eller rektangulær plater. Landscapers bruke vanligvis steiner til terrasser og gangstier.

Bruke flere steiner

Ved å kombinere flere rock prøver sammen, kan du opprette naturlige utendørs strukturer som vil bidra til å knytte landskapet sammen. En av de enkleste alternativer for å plassere rader av lignende størrelse stein langs kantene av en bane eller rundt omkretsen av en hage eller blomsterbed seng. I tillegg til å gi visuell interesse, hjelpe slike rock kanter definere bestemte elementer i den store sammenhengen i landskapet. En mer omfattende, involvert alternativet er å bygge en fjellvegg. For en tradisjonelt utseende, kan du bygge veggen den gammeldagse måten chiseling steiner, sette dem sammen og bruker tyngdekraften som veggens bare limet. Alternativt kan du bruke mørtel mellom steinene, som vil øke den fjellvegg strukturell stabilitet.

Bruke enkelt bergarter

Mens flere små eller mellomstore steiner kan komme sammen for å utfylle et landskap, kan en enkel, godt plassert, store stein ha lignende gunstige effekter. Også kjent som en aksent boulder, en enkelt stor landskapsarbeid stein kan legge til tegn et landskap, samtidig som et landskap utseende med en andre nivå eller forhøyet området. For best resultat, bør du aldri bare lå en stor stein på en åpen lapp av plenen. I stedet bør du begrave de første par tommene av rock's base, som vil gi den et mer naturlig utseende.

Tips

Før du begynner haling bergartene rundt gården, trekke ut en plan eller skisse på et stykke millimeterpapir som angir nøyaktig hvor hver rock eller rock strukturen er å gå. Måle områder av hagen din med et målebånd kan hjelpe til å sikre at klippene du ikke vil være for stor for områder du er landskapsarbeid. Landskapsarbeid programvare kan også være nyttig som det lar deg lage tredimensjonale utkast av hvordan landskapet ser ut.