Steder å kjøpe en enkelt rød Rose

April 30

Steder å kjøpe en enkelt rød Rose

En enkelt rød rose er en spesiell måte å si "Jeg elsker deg" til en partner året. En favoritt for Valentinsdag, merkedager og fødselsdager, rød rose har gjort det de fleste kommersielt tilgjengelige blomsten på markedet. Du kan kjøpe en enkelt rød rose for noen i person på en blomsterhandler eller floral Institutt for en dagligvare historie eller online.

Om enkelt rød Rose

Historien av rød rose som symbol på kjærlighet og romantikk dateres tilbake til grekerne, som rød rose knyttet til gudinnen for kjærlighet, Afrodite. Rundt 1800-tallet kom kjent gave rød rose i vogue når introdusert i moderne europeiske samfunn som Kina. Skjønnheten av rød rose er symbolsk for en kjærlighet sterkere enn torner på sin stamme. De siste årene blitt gave en enkelt rød rose de facto måte å uttrykke kjærlighet og troskap på helligdager, jubileer og spesielle anledninger.

Blomsterbutikker

Det vanligste stedet å få en enkel rød rose er på din lokale blomsterhandler. Du kan finne din nærmeste blomsterhandler ved å se i gule sider eller utfører et søk. Blomsterbutikker ikke bare komplisert buketter og avtaler; mest gir også enkelt-stammen roser. En fordel med å kjøpe en rose på en blomsterhandler er at du vanligvis velger et større utvalg og få en høyere kvalitet steg. Den røde rose vil også bli friskere og skal leve lenger. Fleste blomsterhandlere før ikke enkelt roser, så du vil trolig ha mer kontroll over hvordan du vil rose pakket.

Dagligvarebutikker

Dagligvarebutikker med i butikken floral avdelinger selger også en rekke enkelt-stammen blomster og arrangementer. De fleste enkelt stilk-roser på dagligvarebutikker komme prepackaged med en dott av babyens pust, deretter pakket i papir eller fjerner plast. Siden blomster ikke er matbutikks primære virksomheten, kan det være disse roser mindre frisk og hardfør enn en blomsterhandler rose. Noen dagligvarebutikker, men har høy kvalitet blomster. Rosene solgt på dagligvare butikker er også generelt rimeligere enn enn de selges til blomsterhandlere.

Online

Flere webområder tilbyr muligheten til å sende en enkelt rød rose til noen du vil overraske eller som er langt fra deg. Online Blomsterbutikker som 1800Flowers.com og blomster-til-Send.com lar deg skrive en personlig melding som følge av. Som når du kjøper en rose i en floral butikk, online blomsterbutikker generelt gi friske blomster og gi deg alternativer du hvordan blomsten pakket. Mest online blomsterdekoratører, men avgift en levering i tillegg til kostnaden av blomsten.