Steam vs kjemisk Klesrens teppe

February 17

Steam vs kjemisk Klesrens teppe

På et tidspunkt har huseiere og leietakere å rengjøre teppebelagte gulv. Fra vanlig rengjøring med et vakuum, dype ren enten Steam rengjøring eller med en kjemisk tørke program. Vurdere fordeler og ulemper for hvert valg før du velger en.

Steam rengjøring fordeler

Steam rengjøring krever ikke bruk av sterke kjemikalier. Steam rengjøring er den eneste metoden som anses dyp rensing fordi det er i stand til å trenge dypt inn teppe. Andre metoder for rensing av tepper ikke.

Kjemisk tørr ren fordeler

Kjemisk rengjøring fungerer ved å bruke et fint pulver til teppe overflaten, så det må grundig vacuumed opp. Kjemisk forbindelse inneholder en liten mengde vann, som teppet absorbert etter søknad. Fordi så lite vann er involvert, krever kjemisk rengjøring ingen tørketid.

Ulemper

Manglende grundig vakuum etter en kjemisk Klesrens kan la rester av renset på gulvet, og partikler kan også redusere inneklima. Steam teppe rengjøringsmidler kan redistribuere skitten luft og fuktighet mens rydde og redusere inneklima; teppet må tørke i flere timer etter steam rengjøring.