Steam avløp

April 10

Steam avløp

Steam rørleggerarbeid har en lang historie å generere energi for lokomotiver, dampbåter og hjem varmesystemer. Forbedringer i steam avløp tillate huseiere å erstatte tradisjonelle fossilt brensel, som kull og olje, med "grønn" brennstoff alternativer, slik som solenergi og biodiesel. Dampkjeler eller kjeler, produserer damp gjennom en metode som kalles hydroniske oppvarming.

Prinsippene for Hydronics

Hydroniske oppvarming bruker en lukket varmt vann eller damp avløp systemet for å levere varme effektivt. I damp-systemer varme kjeler vann til den genererer steam, som flytter gjennom et nettverk av avløp rør konveksjon eller pumpe. Når den når sin destinasjon, overføres steam av strålende energi til varme luften og objekter i rommet. Ifølge selskapet Peerless tilbyr hydroniske oppvarming de pålitelighet, allsidighet og effektivitet i hjem varmesystemer.

Kjeler

En kjele er et reservoar som inneholder vann som er oppvarmet for å produsere energi. Kjelen sitter på toppen av et element som brenner drivstoff for å varme vannet. Drivstoff kilder naturgass, propan, olje, solenergi og biodiesel. Firetube kjeler varme luften som er tvunget inn i rør, som er nedsenket i vann. Vann-tube kjeler bruke air å varme fylt med vann rør. I både design, er damp produsert. Et lukket system returnerer damp kjelen i form av vann skal gjenbrukes.

Radiatorer

Radiatorer gi steam varme ikke bare gjennom stråling, men også gjennom konveksjon. Konveksjon starter bevegelsen av luftstrømmer når varm luft fortrenger kaldere luften, som sikrer jevn varme gjennom et rom. Eldre, frittstående, støpejern radiatorer absorbere varmen, som fortsetter utstråler i rom etter varmen slått av automatisk. De har problemer med å forbli nivå og lage støy, så nyere baseboard radiatorer er vanligvis installert, ifølge "New York Times." En annen forbedring av baseboard radiatorer er deres evne til å begynne oppvarming rom enn loddrett radiatorer.

Strålende gulvvarme

Ifølge Richard Trethewey av "Dette gamle hus" tilbyr strålende gulvvarme komfort og effektivitet fordeler over tvungen luft oppvarming. Det er stille, rent og tvinger ikke allergener i luften gjennom kanaler i ditt hjem. I en typisk konfigurasjon sirkulerer kjele-oppvarmet vann gjennom en gulvvarme loop system som leverer varme under løvtre eller fliser gulv. Dampkjeler bruk en varmeveksler for å konvertere damp til varmt vann før levere den til strålende looper.