Stauder som saltvann utholdelig

August 28

Stauder som saltvann utholdelig

Hvis du bor nær kysten, kan vind bære salt fra vannet på din jord. Hvis du bor i nærheten av en motorvei, kan vinter veien mannskap dumpe salt som gjør det til ditt land. Uansett hvordan salt eller salt vann kommer i din jord, kan det forårsake store voksende problemer. En løsning er å dyrke planter som er salt tolerant. Det er flere stauder at blomstre i salte jord.

Morella cerifera

Morella cerifera er en Olivengrønt, salt-tolerant busk. Det også går av navn wax myrtle og sørlige bayberry. Dette dekorative staude når høyder av opp til 20 fot og har flere kofferter. Bladene er stadig grønne og produsere en aromatisk duft når knust. Denne busk gjør en stor screening anlegg som kan brukes i en rekke kreative landskapsarbeid prosjekter. Spiselige bær vises på kvinnelige planter vinteren.

Milkweed

Legg til en dæsj oransje glød i hagen din ved å plante Asclepias tuberosa flerårig. Dette salt-tolerant medlem av milkweed familien produserer fargerike klynger av oransje blomster som sitter på toppen av stilkene omgitt av mørke grønne blader. Disse glatt bladene er lang, stive og fremheve kontrasten mellom grønne og flower's strålende oransje. Milkweed når høyder av opp til 2 fot og tiltrekker sommerfugler legge til anlegget visuelle.

Catmint

Hvis du elsker lavendel og blå, legges fargene catmint planter i hagen din. Walkers lav rekke anlegget presenterer en rekke lavendel-blå blomster om sommeren. Disse blomstrer dekker et areal på rundt 3 fot. Walkers lav også tiltrekker sommerfugler, bier og katter. Det gjør en attraktiv cut blomster, og dens blomstrer avgir en behagelig, krydret aroma som fungerer godt i et potpourri. Anlegget thrives ikke bare i salte jord, men det er tørke tolerant også.

Betraktninger

Planting salt-tolerant stauder, vil det ikke eliminere problemer med andre planter som kan være utsatt for skade fra salt og saltvann. En av advarselen tegn å se etter i trær og busker er skadet løv og greiner. Høye konsentrasjoner av salt i jord kan også forhindre knopper åpnes. Brune flekker kan vises på nåler av bartre. Andre planter kan vokse mindre og har problemer med frø spiring. I noen tilfeller kan noen planter dø på grunn av for mye salt i jord.