Stauder som blomstrer hvert Fall

September 21

Stauder som blomstrer hvert Fall

Vanligvis av tid høst ruller rundt begynner blomsterhager å dø ut. Mens det er noen planter som starter blomstrer i sommeren og fortsette helt til den første frosten, begynner fleste planter å gå sovende når høsten treff. For å få litt sårt tiltrengt farge i en blomsterhage under denne sesongen, kan du plante stauder som blomstrer hvert fall.

Salvia Elegans

Salvia elegans "Ananas vismann" er en flerårig som vanligvis når 6 fot i høyden og avgir en utpreget ananas duft. Blomster på denne blomsten er røde bladene er middels grønn i fargen. Dette anlegget er en flerårig i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 8 til 10, men kan plantes som en årlig i nordlige soner. Dette anlegget krever også full sol på minst seks til åtte timer per dag til å trives.

Asters

Dette populære og felles staude kommer i mange forskjellige varianter og farger. Det er veldig mamma-like i utseende, men blomstrer er vanligvis litt mindre enn en mamma. Dverg varianter er tilgjengelige for dem som ikke har mye plass. Asters like fullt søndag delvis skygge og anses flerårig i soner 7 til 10, men kan også være plantet som en årlig lenger nord.

Hjelmer Carmichaelii

Hjelmer carmichaelii "Monkshood" er en levende flerårig som har lyse lilla blooms som ligner sterkt hetter. Dette anlegget vil vanligvis nå en høyde på 5 til 6 fot plantet i kule jord som holdes fuktig. Dette staude liker delvis skygge og vil trives i nordlige klima. Det er oppført som en flerårig for sonene 4 til 7. Varmere klima enig ikke med denne anlegg.

Høst Joy Sedum

Høst Joy er en rekke sedum som ble dyrket å blomstre senere i år. Blomstrer starter som en lys rosa farge som vil sakte visne til crimson red som blomster klynger alder. Bladverket er en lys blå/grønn farge. Dette anlegget krever full sol og minimal vanning som det er mange saftige. Det vil trives i soner 6 til 10, men kan plantes videre Nord som en årlig.

Tricyrtis Formosana

Tricyrtis formosana "Padde Lily" er en fargerik valg for en sen-blomstrende flerårig. Selv om det bare vil blomstre når, gjør prangende blomstene for dette brist. Blomster på padde Lily er stjerneformet og møte oppover. De er preget av sitt pulserende lilla og hvit flekkete blomstrer. De trives i delvis til full skygge og krever fuktig, våt jord. De anses å være flerårig i soner 6 til 10, men kan overleve temperaturer ned til-10 grader under null.