Stauder for Planting rundt postbokser

May 19

Stauder for Planting rundt postbokser

Flerårige planter som er lett å omsorg for gjøre en attraktiv tillegg til områdene rundt postbokser, legge til farge og visuell interesse i en ellers-kjedelig landskap funksjon. Flere typer stauder tolerere bileksos, høye temperaturer og generelt tøffe voksende miljø vanligvis finnes rundt postbokser. Stauder vokser år etter år med litt forsiktighet når etablert, og forbedre din eiendommens bremse Attraktivitet.

Clematis

Clematis er en klatring flerårig vinranke som vokser godt rundt høye postbokser. Disse plantene har en kraftig vekst vane og vil spre rundt bunnen av postboksen raskt når etablert. Flere arter og kultivarer er lett tilgjengelig og gir fargerike blomstrer hele sommeren. Mens clematis er en hardfør blomstrende vintreet, kan det krever sporadisk vanning under sommermånedene. Sesongmessige beskjæring kan være nødvendig å kontrollere veksten av vintreet og hindre den i å overløpe postboksen.

Svart-eyed Susans

Svart-eyed Susan (Rudbeckia hirta) er en kortvarig flerårig som blomstrer fra juni til oktober. Svart-eyed Susan er en av de mest populære urter dyrkes i hager over hele USA, ifølge Texas A & M University, og er et attraktivt tillegg til postboksen hager. Selv om enkelte planter kan bor bare 2 år, de reprodusere produktivt og vil raskt etablere en tett klynge av blomster rundt postbokser.

Flox

Flox er en attraktiv blomstrende bunndekkende for postboksen hager. Flox har en langsom vekst og utvikler en tykk mat av løv 6 til 8 inches høy og utvides for å dekke flere føtter. Våren har flox en attraktiv, langvarig blomst; anlegget er dekket med små, 5-petal blomster som er vanligvis rosa, rød, lavendel, lilla-fiolett eller hvit, avhengig av variasjon.

Urter

Flere flerårige urter er godt tilpasset postboks hager. Urter krever lite oppmerksomhet og skape en behagelig aroma rundt postboksen. Urter som salvie, timian og oregano er svært-motstandsdyktig mot tørke, mens urter som mynte og lavendel har en attraktiv våren sitter. Det er enkelt å vokse mange typer urter i en liten plass og opprette en mangfoldig flerårig plante rundt postboksen.