Starte en brann i en utendørs peis

December 21

Starte en brann i en utendørs peis

Forberede Kindling

Hvis peisen er bærbar, snu det slik at baksiden vender inn i vinden. Hvis den stasjonære, sette opp en liten ikke-brannfarlig vind barriere eller stå mellom vinden og peisen å beskytte brannen som den er startet. Krølle opp to eller tre ark med avisen og plassere dem i midten av peisen. Angi noen små woodchips barnåler og tørre blader på avisen. Sett noen små stokker av veden på slutten i en sirkel rundt avisen slik at kindling danner en teepee. Legge til et par middels stykker av kindling teepee sirkelen også. Lys avisen.

Plasser større Kindling

Vent litt for kindling plassert i teepee formasjonen å ta fyr. Når det er omsluttet i flammer, forsiktig lå et stort stykke kindling over teepee, være forsiktig med å skjule eller kvele den. Når det første stykket store kindling brenner Vel, plassere et stort stykke kindling oppå den i en vinkel slik at store stykker danner en "x".

Plasser logger

Vent noen minutter før den store stykker av kindling brenner sterk. Forsiktig plassere en liten logg over kindling, denne gangen på en annen vinkel enn deler av veden slik at loggen har masse luftstrømmen rundt. La små loggen brenne til du har en fin seng av kull fra kindling og loggen er hovedsakelig brent. Bruke en poker slå loggen sidelengs og plassere en stor logg over det, igjen i vinkel å tillate luft. Hvis brannen dør ned eller store loggen ikke fange, forsiktig blåse på kull for å lokke brann å fange loggen.