Star Magnolia skadedyr

December 8

Star Magnolia skadedyr

Star magnolia (magnolia stellata) er et tre som vokser mellom 15 og 20 fot og er innfødt til Japan. Den produserer store hvite blomster om våren og en rød-grønn, uspiselige frukt i høst. Treet trives i sonene 4 til 9, og gjør best plantet i et område med full sol og fuktig, organisk jord som er litt surt. Selv om det er generelt hardfør, er star magnolia utsatt for mange skadedyr.

Magnolia skala

Magnolia skala er et alvorlig problem blant alle typer magnolia planter. Skalaen, neolecanium cornuparvum, er blant de største av skala insekter, nå som 1/2 tommers lengde. I en tidlig fase av livet har en grå utseende som viser skinnende og brun med alderen. Skala insekter skade vegetasjon ved ripping inn og suge ut saft. Disse skadene forårsaker generell helse nedgang av kvister og greiner og senker veksten. I tillegg etterlater skalaer en klissen substans foretrekkes av sotete mold, som vil ytterligere skade helsen til treet. Problemet kan korrigeres ved å bruke en dose hagebruk olje eller insektmiddel mot slutten av sommeren.

Bladlus

Bladlus er et alvorlig problem i hagearbeid verden, og påvirker omtrent alle arter av anlegget. De er myke-bodied insekter kroppen farge endres avhengig av anlegget de spiser. Grønn, gul, brun og sort er alle vanlige farger insektene finnes vanligvis fôring i store grupper. De skade vegetasjon ved ripping inn på cellenivå og fôring på sap i bladene. Men ganske ufarlig i små tall, forårsake store infestations blad gulfarging. Rydde opp falne løv og rusk vil hjelpe å holde befolkningen under kontroll. Innføre naturlige fiender, inkludert lady bugs og lacewings, er en enkel måte å unngå problemer. For større grupper, kan du bruke insecticidal såpe eller neem olje.

Borers

Magnolia borer er blant de mest destruktive truslene mot magnolia arter, særlig trær som er allerede under stress. Stressende forhold kan omfatte transplantasjon, tørke, dårlige grunnforhold, skader eller sykdom, hver gjør borer trusler mer fremtredende. Kvinnelige borers legger egg i sprekker eller hull av bark, som deretter klekkes i larvae den tunnelen inn bark og vokse. Skade, hvis venstre vil ubehandlet, føre til omkransar av kvister og greiner, som er irreversibel og kan bli fatal. Opprettholde en sunn treet og fjerne infested grener er viktige komponenter for å hindre alvorlige skader.

Ekstra skadedyr

En rekke andre insekter kan bli problematisk, men er hovedsakelig regionale. Vekten av alle slag er hyppige skadedyr, og inkluderer myke og pansrede varianter. Disse feilene vil alvorlig skade vegetasjon og er enkel å regulere med riktig rydde opp, beskjæring og en dose av insecticidal såpe. Hoplia beetle, en nær slektning av det japanske billen, er ca 1/4 tommer lang, grå eller brun, og store skader løvverk. Non-kjemiske kontroller, inkludert feller og plukke dem fra anlegget for hånd, er å foretrekke til insektmidler. Nematoder, oversiden og noen arter av Larvene kan også forårsake skade.