Standard SAE Flat skive størrelse

February 14

Standard SAE Flat skive størrelse

Flat skiver har flere programmer fra å gi en jevn overflate for sitteplasser en nøtt å hjelpe spre lasten på en bolt. Flat skiver kan gjøres fra en rekke materialer som stål, Aluminiumlegeringer eller messing. De kan ha en kjedelig eller polert finish, avhengig av om de er ment å ha en dekorativ samt utilitaristisk funksjon. Flat skiver kan ha ulike dimensjoner.

Standarder

Flat skiver er vanligvis produsert spesifikasjoner av nasjonale og internasjonale standardiseringsorganisasjoner. Flat skiver som overholder standarder etablert av American National Standards Institute kalles møte ANSI standarder. Flat skiver som overholder standarder etablert av Society of Automotive Engineers kalles møte SAE standarder. SAE flat skivene er lettere og mindre enn sammenlignbare ANSI flat skiver. De er ment å brukes med fine-tråden bolter og muttere. SAE flat skiver er angitt Type A vanlig skiver, smale serien.

Indre Diameter

Størrelsen på en SAE flat skive kan bli referert til som et tall eller ved en divisjon av en tomme. En SAE flat skives innvendig diameter er litt større enn bolten det er ment å passe over. Innsiden diameter for #6 SAE flat vaskemaskinen er 5/32 tommer, innsiden diameteren på en 1/2-inch SAE flat vaskemaskin er 17/32 tommers, og indre diameter på 7/8-tommers SAE flat vaskemaskinen er 15/16 tomme.

Utvendig Diameter

Utvendig diameter på en SAE flat skive er litt større enn mutteren som skal samsvare med tilsvarende bolten. Utvendig diameter på #6 SAE flat vaskemaskinen er 3/8 tommer, utvendig diameter på 1/2-inch SAE flat vaskemaskinen er 1-1/16 tommers, og utvendig diameter på 7/8-tommers SAE flat vaskemaskinen er 1-3/4 tommers.

Tykkelsen

Tykkelsen på en SAE flat skive bestemmes av størrelsen. SAE flat skiver #6, #8 og #10 er alle 3/64 tomme tykk; 1/2-, 9/16- og 5/8-tommers SAE flat skivene er 3/32 tommers tykke; og 3/4-, 7/8- og 1-tommers SAE flat skiver er alle 9/64 tomme tykk.