Standard Hibiscus

August 8

Standard Hibiscus

Du har sikkert sett en hibiscus anlegg i en hage nær hjemmet ditt, eller du kan vokse dem i din egen hage. Hibiscus planter er allsidig og derfor vokst over hele verden på grunn av sin holdbarhet i mange forskjellige klimaer. Kjent for sine lyse, store blomster og evnen til å vokse høy, brukes hibiscus planter i hager, som te og til medisinske formål. Standard hibiscus planter er opplært til å leve innendørs og trimmet for å hindre store naturlige vekst.

Funksjoner

Hibiscus planter har en rekke farger, fra pulserende rødt, oransje og gult til lilla. Plantene har vanligvis mørke grønne bladene som er skinnende. Hvis plantet i en passende stor pott, kan hibiscus planter vokse ganske høy. Overføre hibiskus til en større planter kan gi sine røtter mer plass til å spre, derfor la hibiskus vokse høyere.

Omsorg

Standard hibiscus planter krever direkte sollys og en stabil temperatur mellom 60 og 90 grader Fahrenheit. Anlegget ofte; et avslørende tegn på dehydrering er hengende blader. Alternativt hvis du vann for mye, vann vil ikke bli absorbert og kan forårsake en fungus å avle. Trim grener siden noen ganger slik at hibiskus forblir standard.

Bruker

Hibiscus blomster brukes over hele verden som medisin så vel som mat og drikke. Tørkede hibiscus blomster er brygget i varmt vann i Egypt for te. I tillegg brukes hibiscus blomster som medisin for å behandle forkjølelse, hjerteproblemer, laxatives og andre plager. Bivirkninger er ikke kjent, så kvinner som er gravide er pålagt å unngå inntak hibiskus.

Fremtidig vekst

Hibiscus planter er lett å ta vare på og vokse, noe som gjør dem ideelle som potteplanter. Hvis du er interessert i voksende en annen plante for ditt eget hus eller som en gave, bare kuttet en stamme fra anlegget, trim bladene og plasserer den i potting jord. Holde veksten i sterkt sollys og du har en ny anlegg i en måned.