Stål vs aluminium for halv rundt rennesteinen kleshengere

August 22

Stål vs aluminium for halv rundt rennesteinen kleshengere

Halvparten rundt takrenner legge en vintage utseende til et hjem. Disse takrenner krever kleshengere, skjønt, og produsenter tilbyr takrenner og kleshengere i flere varianter. Stål og aluminium er både populære valg for halvparten rundt rennesteinen kleshengere, og retten materiale vil være den som passer ditt budsjett og må prosjektet.

Identifikasjon

Halv rund rennesteinen kleshengere er installert i nærheten taket av et hjem eller kommersielle område. Disse brakett-lignende strukturer holder halv rund rennesteinen og hindre rennesteinen faller. I tillegg til stål og aluminium, kobber er et alternativ for runde rennesteinen kleshengere.

Stål

Stål er dyrere alternativet, men det er sterkere enn aluminium. Styrken som stål gir gjør kostnadene verdt det for noen huseiere. Sammenlignet med andre materialer av samme størrelse, stål vinner som den sterkeste materialet for å holde opp halv rund takrenner. Stål avholder formen bedre lenger. Du kan også resirkulere stål.

Stål, som aluminium, er utsatt for rust, og vil utvide og forminske, avhengig av klimaet. Dette kan være et problem for områder som opplever temperaturer. I tillegg til å være dyrt, er steel også dyrt å produsere og transportere, som det er en tung materiale.

Aluminium

Hvis penger er et problem, er aluminium rimelig valg. Det er en sterk materiale for hva du betaler og er enda sterkere når det kombineres med andre materialer. Sjekk med produsenten av runde rennesteinen hengeren å se hva annet materiale er lagt til aluminium å forsterke dens styrke. Når du er ferdig med hengere, kan du gjenbruke aluminium.

Aluminium korroderer raskere enn stål, men det ikke vil synlig rust. Korrosjon vises som den samme fargen på aluminium selv. Dette betyr hengere ikke vil vare så lenge, og hvis du også har halv rund takrenner i aluminum, du må erstatte hele systemet før. Aluminium er også høyere enn stål, og du vil merke flere når elementer faller i nærheten din taket eller takrenner. Det vil være høyere når det regner. Aluminium er også en god dirigent av elektrisitet, og dette kan være et problem i tordenvær eller nær ledninger.

Betraktninger

Velg stål eller aluminium basert på materialet av din rennesteinen. Stål kleshengere er kompatible med aluminium, kobber og Galvalume, som er et produkt som er belagt i stål. Aluminium kleshengere, derimot, er ikke så kompatibel og fungerer bare med aluminium eller Galvalume kleshengere.