Squash anlegget sykdommer

September 11

Squash anlegget sykdommer

Squash planter er lett å vokse i et hjem hage, tilbyr en fruktbar dusør og en velsmakende tillegg til ethvert sommer måltid. Squash planter er utsatt for noen sykdommer, men. Hvis du planlegger å vokse squash i fremtiden, eller vokser det nå og ønsker for å feilsøke et problem med din plante, bør det bidra til denne guide til vanlige squash anlegget sykdommer.

Bakteriell Wilt

Bakteriell wilt er forårsaket av bakterier Erwinia tracheiphila og spres ved agurk biller. Symptomet er en grønn lapp på bladet, vises vanligvis en uke etter at bakterier-infiserte beetle gjør en fôring såret i bladet. Sykdommen kan spre seg gjennom hele blad så raskt at den opprinnelige feilrettingsfilen selv ikke registreres. Dessverre, en slimete utflod kan forårsake anlegget å vil., og anlegget vil ikke overleve når den har nådd dette stadiet. Mest effektive kontrollen er bille kontroll, og du vokser en første beskjæringen av zucchini å tiltrekke biller før. Dette kan imidlertid føre til en økning i bille tall Hvis påsprøyting ikke grundig. Liten plantings beskyttes gjennom en prosess som kalles "screening", som innebærer dekke dem med cheesecloth. Andre forebyggende tiltak omfatter hyppige Luke, holde planter fra skogområder og lagre bare squash produsert sunn vinstokker.

Dunete mugg

Dunete mugg er forårsaket av soppen Pseudoperonospora cubensis, som blomstrer i luftfuktighet og tåkete, fuktig vær. Den kan overleve varme dager, selv om en langvarig hetebølge vil redusere kapasiteten til sykdommen. Soppen utføres enkelt landbruksmaskiner, regn splash eller vind. Sykdommen er mest vanlig på sensommeren plantings. Tegn på sykdommen kan være lys grønne prikker, gule flekker eller pels under bladene. Som bakteriell wilt er den beste formen for behandling for dunete mugg kontroll. Hvis ikke bruke motstandsdyktig ulike som squash velger, deretter vokser på et område med god sollys, vanning og lav luftfuktighet. Hvis sykdommen oppdages tidlig, trekke ut infisert squash planter og ødelegge dem så de ikke infisere andre squash planter.

Squash gul mosaikk Virus

Squash gule mosaikk virus ble oppdaget i 1981. Den overføres fra infiserte planter til friske planter av bladlus: en liten, bevinget insekter. Bladlus er infisert med sykdommen etter landing på en syk plante, og infisere sunn squash planter ved landing på dem. For å diagnostisere squash gule mosaikk virus, kontrollere kantene av bladene på anlegget for en gul farge eller rynker. Unngå dette viruset i stor grad innebærer unngå bladlus - så hvis du vet bladlus er infisere et felt eller en hage i nærheten, plante ikke din squash til bladlus bestått eller holde plantene i godt forseglet drivhus. Hvis du har vært infisert allerede, fylle en sprayflaske med mineralolje og spray den infiserte planter. Denne blandingen har vist seg for å være en naturlig insektmiddel.

Grå Mold

Botrytis lys, eller grå mold, er en mold som kan påvirke squash i våte eller fuktig vær. Hvis du ser brune flekker på plante- og særlig sølv spores på død deler av anlegget, kan deretter din squash være infisert med grå mold. En god måte å unngå sykdommen er å sjekke planter regelmessig for underskriver av infeksjon. Hvis du ser grå mold, fjerne at anlegget fra resten av zucchini planter. Hvis du har plantet en våt sommeren, holde din squash planter spredt fra hverandre for å sikre god luftsirkulasjon. Soppmidler kan også være nyttig å forhindre infeksjoner, spesielt under regnværsdager.

Squash blomstre slutten råte

Squash slutten råte er ikke egentlig en sykdom, det er et vanlig problem med squash planter, og den kan forveksles med en sykdom. Squash er slutten råte forårsaket av en kalsium mangel på jord. Mens det er ikke giftig eller farlig å spise infisert zucchinis, en kalsium mangel kan forårsake zucchini modne tidlig og det vil mangle smaken. Slutten råte kan ikke behandles, så den beste måten å unngå det er gjennom forebygging. Vanning beskjære jevnt er den beste måten å forhindre squash slutten råte.