Sprøyting Glue Sulfur vinranker

October 13

Sprøyting Glue Sulfur vinranker

Glue sulfur er en standard soppdreper som er effektiv mot ulike sykdommer av flerårige frukt avlinger. Utviklet mer enn 150 år siden og gjorde grunnleggende naturmaterialer, anses Glue sulfur relativt trygt; noen formuleringer er også godkjent for økologisk produksjon av organiske materialer gjennomgang Institute. Gartnere bruker vanligvis Glue sulfur vinranker og andre små frukter avlinger.

Bare svovel, kalk og vann

En fransk Gartner oppdiktet den opprinnelige Glue sulfur i 1851. Han kombinert svovel, hydrert kalk og vann, og deretter kokt blandingen og samlet den resulterende væsken. Først brukes til å kontrollere mildews, gartnere snart fant Glue sulfur å være effektive for andre botaniske lidelser forårsaket av sopp. Aktive agent er svovel, som har blitt brukt som soppdreper for 2000 år og er nå innlemmet i en rekke kommersielle formuleringer. I noen situasjoner er svovel giftig for planter samt sopp; tillegg av lime reduserer toksisitet av svovel slik at resulterende blandingen er tryggere for planter, men likevel effektiv mot sopp patogener.

Sovende Spraying er foretrukket

Gartnere bruker vanligvis Glue sulfur som sovende spray, betyr at de bruker det før ny vekst vises våren. Den ideelle tiden å bruke er faktisk på slutten av sovende perioden--dvs når blad knoppene begynner å svulme, men før alle synlige blad vev framgår. Glue sulfur caustic og vil brenne følsom blad tips. Været er variabel på denne tiden av året, så gjelder når temperaturen er over frysepunktet. En riktig program for sovende sprøyting er 10 pounds av kalk svovel blandet inn 100 gallons av vann.

Spray blader med forsiktighet

Du kan bruke Glue sulfur under den vekstsesongen Hvis dette er din eneste sjanse til å styre en plagsom sykdom tilstand, men være særlig forsiktig å unngå å skade saftige blad og vine vev. Nondormant sprøyting krever en mindre konsentrert løsning - ca 5 pounds av kalk sulfate per 100 gallons av vann. Værforhold påvirke graden av skade. Glue sulfur er mer sannsynlig å brenne din druerankene når været er tørr og temperaturer er over 80 gradene ºF. Hvis du ikke kan vente en kul dag, gjelde i tidlig morgen eller ettermiddag.

Skadedyr og sykdommer

Glue sulfur er en generisk soppdreper, så det er et godt valg når du observerer symptomene på en sykdom forårsaket av sopp. Sovende sprøyting av Glue sulfur er en viktig teknikk for å kontrollere en alvorlig fungal lidelse kjent som anthracnose av drue. Du kan bruke det brukes også til druerankene lider av phomopsis, svart råte eller pulveraktig mugg. Glue sulfur er ikke ofte ansatt som et insektmiddel, men det kan være nyttig hvis din druer er rammet av insekter som overvintrer sovende lianer.