Spre metode for Verbesina Occidentalis

March 25

Spre metode for Verbesina Occidentalis

Selv om det er innfødt til USA, regnes Verbesina occidentalis som et ugress i mange deler av landet. Det sprer seg raskt, enkelt slo ut andre planter for verdifull voksende plass. Verbesina occidentalis er også kjent som gule crownbeard, stickweed og gule wingstem.

Beskrivelse

Kan være vanskelig å identifisere Verbesina occidentalis som ligner på V. alternifolia. Forskjellen mellom to er måten bladene er ordnet på stammen. V. occidentalis har overfor blader, betyr at de er ordnet rett overfor hverandre. V. alternifolia har skiftende blader, betyr at de ikke er rett overfor hverandre på stammen. Stengler vinger, eller ridged, for nesten hele sin lengde. Oddetallsside, tilsynelatende tilfeldige arrangementer av ray blomster omgir klynger av gule skiven blomster. Disse urter er flerårige og kan bli ganske stor på opptil 10 fot.

Spre

Gul crownbeard blomster fra August til oktober, og produserer svart frøet hoder omgitt av tørr, tan-farget plate blomster. Som med mange stauder, sprer det vegetativ vekst, sender nye stilkene opp fra roten kronen våren. Anlegget også reseeds pålitelig hvis hodet på blomsten er igjen på anlegget.

Pollinering

Verbesina occidentalis å produsere frø for reseeding, må blomstene være pollinated. Insekter er vanligvis ansvarlig for sin pollinering. Sommerfugler er kjent pollinators av denne weedy wildflower og de sølvfargede checkerspot bruker selv det på en larver vert, legge egg i bladene. Rusty-lappet humlen er også kjent for pollinering gul crownbeard i naturen.

Samle frø

Hvis du liker høye gule blomster av Verbesina occidentalis og vil gi landskapet ville se, kan du samle inn frø høsten og lagre dem for planting senere. Anlegget er funnet fra Maryland til Florida i enger og på veikanter. I tidlig vinter, når frøet hoder er helt tørt, knytte en papirpose rundt stammer og skjær dem fra anlegget. Etiketten posen og plasser den på et kjølig, tørt sted for vinteren. Våren bryte åpne frøet hoder og plante frøene i et solrikt sted. Vann ofte til plantene er etablerte og gi dem ca 1 tommers vann per uke.