Spre Catclaw Acacia frø

June 29

Catclaw acacia er fellesnavnet for Acacia greggii, en art av løvbusk vokst for bladene gråaktig-grønn og gul, bottlebrushlike blomster. Blomster som er svært attraktiv for pollinerende insekter, utvikle senere seg til lange, buede seedpods fylt med en rekke bønne-formet frø som gir en pålitelig metode for forplantning. Når sådd i høst og venstre utsatt for vinteren værforhold, vil frø spire våren. Men er unge trærne best dyrkes i store barnehage beholdere i ett til to år før transplanting utendørs slik at de har tid til å produsere en levedyktig rotsystem.

Instruksjoner

•Prepare en voksende beholder for hver catclaw acacia treet du ønsker å overføre. Fyll 1 gallon barnehage beholdere med en blanding av like deler grov sand, ert grus og hage.

• Kjør vann til hver barnehage beholder i flere minutter å fukte jorda til en dybde på 5 tommer, og deretter la vannet bosette og renne av i 10 til 15 minutter før såing frøene.

•SOW to frø i hver beholder på 2 inches dyp. Kontroller at frøene er godt dekket etter såing siden mørket hjelpemidler spiring. Spre et tynt lag med grov sand over overflaten for å holde på fuktigheten.

•Plasser barnehage beholdere friluft bygninger og store, overhengende vegetasjon, så de er utsatt for normal sollys, nedbør og minusgrader vinteren.

•Et catclaw akasie frø vinteren bare hvis været er veldig tørr og rainless for to eller flere uker. Vann til de øverste 4 inches er fuktig, men ikke overwater frøene.

•Se for spiring våren når temperaturen stiger over 65 grader Fahrenheit i mer enn tre uker. Tynn seedlings slik at bare de største og mest krevende forblir i hver pott.

•Hold catclaw acacia seedlings i deres barnehage beholdere for minst ett år før planting dem ut i en seng med dårlig, grus jord og full soleksponering.