Spray eller Deodorizers som stopper røyk lukt

January 19

Spray eller Deodorizers som stopper røyk lukt

Etter en hjem brann, vil hele Hjem bli dekket av sot. Selv om du kan fjerne sot og berging hjemme, kan de fortsatt lukter røyk. Ditt hjem kan også lukter røyk hvis noen røyker sigaretter inne i hjemmet. Du kan fjerne disse røyk lukt med spray og deodorizers som vil absorbere lukten og nøytralisere den. Ikke bruk luftrensere som de bare dekker lukten, men vil ikke gjøre noe for å fjerne den.

Hvit eddik

Hvit eddik er en naturlig rensemiddel som faktisk vil absorbere lukt som sigarettrøyk. Å bruke den, fylle en sprayflaske med hvit eddik og spray hvit eddik over områder av ditt hjem som lukter røyk. La eddik tørr på overflater. Ikke bruk den på naturstein som den etch eller gropen overflaten.

Ammoniakk

Et annet produkt som vil bidra til å nøytralisere lukt i et rom som lukter røyk er ammoniakk. For å bruke den, fylle en bolle med ammoniakk, og plasser det i midten av rommet. La det i flere dager før ammoniakk fordamper helt, og røyk lukt er borte fra rommet.

Oxone spray

Ozon spray er sprayer som faktisk nøytralisere og fjerne lukt fra rommet og i boligen. Du kan kjøpe ozon spray fra maskinvare eller hjemme forbedring butikker. Profesjonell lukt fjerning teknikere bruker profesjonell ozon spray.

Passiv røyking

Fjerne røyk lukt fra luften vil ikke fjerne skaden tilknyttet secondhand sigarettrøyk. Sigaretter inneholder en rekke kjemikalier som kan forårsake kreft, inkludert benzen, formaldehyd og arsen. Passiv røyking eksponerer andre til disse kjemikaliene. Røyk lukt kan forårsake hodepine, kvalme og andre sykdommer.