Spor skap ideer

October 26

Spor skap ideer

Hvis du leter etter en rimelig måte å organisere garderoben, kan lage en spor skapet design spare penger og gi deg plassen du trenger. Spor skap har et spor som skapet deler, for eksempel hyller og skuffer, henge. Du kan få et spor skapet system som er fullstendig metall eller som har et metall spor og tre komponenter.

Doble

Skapet er stor eller liten, er det viktig å bruke hver tomme av plass du kan, så doble. Bruk samme plass for dobbel ting. Installere to barer å henge klær, en over den andre, forlater hengende rommet. Hvis du ikke har mye klær henger, legge til hyller for gensere, jeans eller andre klær du pleier å kaste. Hvis du har en masse skoene, legge noen plasser for sko.

Legge til skuffer

Hvis du har et stort skap og et lite soverom, innlemme skuffer i spor skapet design og eliminere behovet for en kommode i soverommet. Du kan kjøpe tre skuffer eller metall kurver for spor skapet systemer i én eller flere skuffen alternativer. For en ekstra plass til å dytte sko eller sengetøy, legge skuffer langs bunnen av skapet design.

Opprette hylleplass

For å oppbevare din gensere fra å bli brettet på skuldrene, bygge opp noen hylleplass til spor skapet design. Du kan bruke hyller til å lagre en rekke elementer, fra sko til gensere til bøker. Velg en lengere hylle for klær eller kort kottet hyller for sko. La en lang hylleplass på toppen av skapet der du kan sette soverom sengetøy, ekstra tepper eller andre elementer du ikke bruker ofte. I de fleste tilfeller kan du kjøpe ekstra hyller for et spor skapet design system når det er blitt installert.

Blande den opp

Siden spor skapet systemer henger fra et spor som du installerer på veggen, er det vanlig å ende opp med ekstra ubrukt plass nederst på motivet. Bruk hver bit av plassen i skapet ved å blande opp skapet organisasjon systemene. Plukke opp enkle organisatoriske elementer, som hyller eller stoff skuffer, i samme farge. Disse enhetene slip lommer av overflødig plass å holde sko, skjerf, belter og andre diverse elementer du vil beholde i skapet.