Split-Leaf planter med torner og gule blomster innfødt til California

September 23

Split-Leaf planter med torner og gule blomster innfødt til California

California er hjem til en overflod av alle farger og størrelser. Mange har vært dyrket til å tilpasse til regionen, mens tusenvis av andre planter er sant innfødte som har naturalisert i California i noen tid. Samtidig som kan hver enkelt plantearter ta betydelig tid, knowing blomst farge, blad egenskaper og grunnleggende beskrivelse hjelper smale listen ned betraktelig.

Acacias

Sydlig California er hjem til flere arter av acacias, hvorav mange har torner og gule blomster. Acacias tilhører Belgfrukt og er den tredje største familien av blomstrende flora med over 18.000 arter. A. Baileyana er woody eviggrøn, ofte i et tre med bregne blader. De gule blomstene har en umerkelig calyx, få om ingen kronblad og tallrike pollenbærere ofte klumpet seg sammen i massene. Skarp torner vokse i par og er funnet på bunnen av bladet.

Stikkelsbær

Stikkelsbær er løvfellende busker som finnes fra Afrika til Nord USA Eik stikkelsbær, eller Ribes quercetorum, er også kjent som den gule stikkelsbær og er innfødt til de kjøligere delene av California. Eik stikkelsbær har små gule blomster, bare 3 mm bred og spines på nodene i stammen. Hårete grå-grønne bladene av eik stikkelsbær er hakk eller tann-lignende.

Tarweeds

I California er det flere årlige tarweeds, Hemizonia spp., at pelsen landskapet i løpet av sommeren. De fleste har en gul ray eller disk blomster som er koblet direkte til en kort stilk. Bladene er aromatiske og hårete og kan variere fra å være bred lobed og tann-lignende. Noen tarweeds, for eksempel Parrys, har tornar på tuppen av bladene.

Ugress

Det er flere ugress i California som kan virke opprinnelig på grunn av sin overflod, men er faktisk tilpasset til regionen. Bur Buttercup, Ranunculus testiculatus, er en vanlig vinter årlig med fem lyse gule kronblad som til slutt blir også og har delt blader. Jimson Weed, Datura stramonium, har hjerte-formede blader og gir trompet-formet gule eller hvite blomster som blir vanskelige frukt. Mest invasive ikke Luke til California er den gule Starthistle, Centaurea solstitialis. Denne rangeland årlige weed har dypt lobed, hårete blader med disk blomster på en spiny stamme.