Spiser hjort røde søster Cordyline planter?

April 30

Spiser hjort røde søster Cordyline planter?

Vanligvis plante vi for vår egen glede, ikke for å mate den lokale hjorten befolkningen. Hjort, men alltid godtar ikke denne agendaen, og kan gjøre et måltid med din nyeste plantings. Selv om "Røde søster" cordyline (Cordyline terminalis) er vanligvis trygt, kan du aldri fortelle hva en hjort ville spise, så det er best å holde dem ut av hagen.

Identifikasjon

Vanligvis kalles kål treet, er Cordyline terminalis synonymt med Cordyline fruticosa. Vinter hardy i US Department of Agriculture anlegget hardførhet soner 10 til 12, kål treet er innfødt til Øst-Asia og er også kjent som Hawaii ti, ti tre og lykke treet. Et flerårig medlem av agave familien, kål treet har lys rosa blader og stengler. "Røde søster" har en enda dypere plomme eller burgunder farge.

Hjort mottakelighet

Kål treet er rangert som "tåler" hjort, men det betyr ikke nødvendigvis at hjort vil alltid unngå det. En av grunnene hjort utnytter på mer og mer hager er at deres naturlige habitat, og med dem mat hjort vanligvis spiser, forsvinner menneskelig utvikling. Selv om "Røde søster" er vanligvis trygt fra hjort, er ingenting sikkert en mager året når hjort ikke kan finne noe annet å spise. I en slik situasjon gjør selv kål trær gjøre menyen.

Hjort tegn

Hjort la karakteristiske tegn deres passerer, så hvis du tror planter kan ha blitt mat for dem, sjekk din hage tett. Hjort hovene la en karakteristisk innrykk som to teardrops rett ved siden av hverandre. Også sjekke stilkene, løv og kvister av plantene som forsvinner. Hvis de er pent klippet i 45-graders vinkel og lavere enn 2 fot i høyden, er skarpe kanin tennene sannsynligvis ansvarlig for skader. Hvis imidlertid skaden er vridd og taggete og over 2 fot i høyden, deretter gjorde sløv hjort jeksler sannsynligvis jobben.

Repelling hjort

Det finnes en rekke repellents du kan prøve å holde hjort av gården. Flere av de mest populære er menneskelig hår og sterkt luktende såpe suspendert i perforert poser eller nylon strømper, blod måltid eller lion tisse spredt rundt hagen eller bitter-smaker stoffer brukt stengler og blader. Det beste alternativet, men er fekting. En 7 - eller 8-fot gjerde vil fungere på flat mark, men på en karakter kan du bygge den høyere å holde reinen fra hoppe ned bakken og i hagen.