Spiser gresshopper bambus?

August 29

Spiser gresshopper bambus?

Med så få arter av bambus vokser i USA, har Klegger av dette anlegget ikke utviklet i dette landet. De fleste lokale insekter, inkludert gresshopper, er ikke vant til å mate på anlegget og liten skade. Bambus er markedsført som en pest-ledig plante i USA I Asia, men hvor anlegget er mye mer vanlig, det er et veletablert gruppe bambus Klegger. Den mest ødeleggende er locust eller gresshoppe.

Bambus identifikasjon

Bambus hører til anlegg familie Poaceae eller gress. Det er over 1200 arter av bambus omtrent 75 slekter over hele verden. Noen arter av dette raskt voksende anlegget kan nå høyder utover 100 fot. Mange er i stand til å vokse flere inches eller enda flere føtter i en 24-timers periode. Bambus har en kolonne, hul stilk kjent som en culm, med forlenge blader kalt kniver, som er ansvarlig for fotosyntesen.

Bambus betydning

Bambus er en økonomisk og økologisk allsidig anlegg. Den brukes til å lage klær og konstruere bygninger, broer og watercraft. Det er også en viktig matkilde for både mennesker og andre dyr. Styrke, overflod og raskt voksende kvaliteter av anlegget har gjort bambus felles erstatning for tradisjonell hardwood lumber. Som nye teknologier utvikler for bruk av bambus, øker verdien av denne rimelige, fornybar ressurs.

Locust identifikasjon

Gresshopper er gresshopper insekt rekkefølge Orthoptera, i familien Acrididae. Disse er til stor-mellomstore, tygge munnen deler, fire membranous vinger og forstørret bakbena. Kvinnelige gresshopper legger egg i jord hvor de fortsatt over vinteren. Umodne nymfene ligner voksne men vingene og genitalia er underutviklet eller fraværende til forfall.

Locust vaner

Når forholdene for å overleve er ideell, med vid næringen og gunstige klima, høye tettheter av egg og nymfer oppstår. Høye tettheter utvikle gresshopper samles atferd. Under normale forhold, gresshopper unngå hverandre, men i selskapelig fase, gresshopper reise sammen over store avstander. Disse svermer noen ganger inneholde millioner mennesker og skade planter ekstreme. De fleste gresshopper lever på planter tilhører gresset familien, så bambus er spesielt utsatt for locust infestations.