Spiser Gekkoer Bugs i huset?

July 30

Gekkoer lever i tropiske og subtropiske klima. De jakten på natten og ringe til hverandre med piping lyder. En hyppig huset beboerne, den asiatiske eller vanlige husgekko, Hemidactylus frenatus har rosa eller nesten gjennomsiktig hud. En nær slektning er Middelhavet gekko, Hemidactylus turcicus, med brun og tan stripete hud. Inni et hus, disse små, nattlige øgler løpe opp vegger og jakte på tak og rundt lysarmaturer.

Klissete føtter og Flat organer

Klissete toe gir Gekkoer muligheten til å klatre opp sleip flis, glass og loddrette vegger eller Lurvet langs opp ned på taket. De vokser 3 til 6 inches fra nese til hale og har flat organer som klamrer seg nær overflaten. Gekkoer passere lett av hus og andre strukturer under dører, rundt lysarmaturer og gjennom små sprekker rundt vinduer og ventiler. Generelt sove Gekkoer om dagen under lysarmaturer og i mørke sprekker og hjørner.

Mat og jakt vaner

Gekkoer vil spise nesten alle insekt så lenge det er levende og de kan fange den. Møll og andre insekter flagre tent windows og lysarmaturer om kvelden gjør perfekt jaktområdet til gekkoer. Gekkoer spise mygg, fluer, biller, øyenstikkere, sikader, maur, veps, sommerfugler og gresshopper. De jakter primært om kvelden og natten, men det er ikke uvanlig å se Gekkoer jakt i løpet av dagen, spesielt i svakt opplyst rom.

Naturlig insekt kontroll

Hus tiltrekke insekter som termitter og maur, fluer, som rase og bor i vegger og møbler. Insekter tiltrekke rovdyr som edderkopper. En sunn gecko befolkning bidrar til å holde insekter bestander inni et hus. Edderkopper er ROV edderkoppdyr som bor der det er mat. Ikke bare spiser Gekkoer edderkopper, de også hjelpe kontroll edderkopp mat kilder. Gekkoer spiser også insekter larve, spesielt papir veps larve.

Holder Gekkoer ut

Ikke alle liker dele et hus med øgler. Hvis du bor i et område der Gekkoer finnes i naturen og vil beholde Gekkoer ut av hjemmet, er den beste måten å holde insekter ute. Holde skjermer på alle vinduer og holde dører og vinduer lukket. Sett pensel vakter under dører, og slå av lysene om natten. Reparer hull rundt vinduer og åpninger for å holde Gekkoer kommer. Fange Gekkoer i live feller og flytte dem utenfor. Gekkoer er ufarlig for mennesker og de spiser insekter, noe som gjør dem gode deltagerne å ha rundt.