Spiring en Sago Palm

September 3

Sago palmer er konglepalmer – en av de første plantene til å utvikle frø som reproduktive strukturer. Det er allment antatt at frøene opprinnelig var fortært av dyr og spredt gjennom avføring, men at disse skapningene døde av. Sago palm frø germinate fortsatt uten disse skapningene, men det er en lang prosess.

Frøproduksjon

Sago palm planter er enten mann eller kvinne. Mannlige plantene produsere en membran av gule pollen. Kvinnelige planter produserer en flat verden med reseptorer for mannlige pollen. Når kvinnelig sago håndflaten er befruktet, produserer frø, vanligvis sent i år. Frøene er rød eller oransje, ganske runde, og ca 1 tommen inne størrelse.

Tidsramme

Selv om sago frø er plantet riktig, kan det ta tre til seks måneder til å spire. Det er vanskelig å spire konglepalmer generelt. For å fremskynde spiring, noen gartnere nick eller sand overflaten av frø. Dette hjelper ikke alltid og kan innføre skadelige mikrober i frøet mens samtidig sekresjon et stoff i frøet som er giftige for mennesker.

Betingelser

Sago frø germinate når de er plantet i grunne jord (rett under overflaten) og når de er plantet horisontalt i stedet for punkt-ned. Frø er ganske rund, men ender er merkbar. De trenger jord som drenerer godt, som sand, og bare lyser fuktighet til germinate. De må imidlertid også veldig varme temperaturer (80 til 85 grader Fahrenheit).

Betraktninger

Selv om det er mulig å overføre konglepalmer som sago palmer gjennom spirende frø, ville det være en mye enklere metode fjerne små sago palm planter, eller pups, det dukke oppstår fra bunnen av sago palm når den er gammel nok. Disse hvalpene trenger tilsvarende behandling som germinating frø: lett fuktig jord at avløp godt og varme (våren) temperaturer. De naturlig vokse i skyggen av mor sago håndflaten og nytte delvis skygge.