Spiring av Echinacea blomsterfrø

April 22

Spiring av Echinacea blomsterfrø

Echinacea er en av de vanligste stauder dyrkes i hager, spirende lett fra frø. De to mest dyrket variantene er Solhatt og Echinacea angustifolia. Barnehager vil føre dem opp som coneflowers og tilby forskjellige farger. Europeerne kjenner anlegget godt, som gjorde USA århundre siden, som en medisinsk kilde, til punktet at det var topp selger planter i Amerika i 1887. Samle frø for å starte din egen lapp av disse vakre og hardfør blomster.

Soaking

Nyt frøene natten timer i springvann å bløtgjøre frø jakke og forbedre spiring.

Stratify

Stratify frø av innpakning dem i et fuktig papirhåndkle. Brett det over på seg flere ganger og sett den i en plastpose. Forsegl posen og plasser den i vegetabilske skuffen til kjøleskap i åtte uker. Etiketten posen med navnet på frø og datoen for å fjerne den fra kald oppbevaring.

Anlegget

Strø frøene over en plante container fylt med en blanding av like deler av dempet torv moss, perlitt og potting jord. Lage ripe i overflaten lett å avgjøre frø i jorden.

Spire

Plass plantet frø i et solrikt sted på 77 grader Fahrenheit for dyrking. Se på frø germinate og spire innen sju til 10 dager.