Spindelvev på innendørs Ivy anlegget

October 5

Spindelvev på innendørs Ivy anlegget

Ivy er en etterfølgende eller vining plante som kommer i en rekke blad former og størrelser. Det er generelt lett å vokse innendørs, men noen ganger opplever spider mites. Disse små skapningene skade ivy løvverk og dekke planter i webbing.

Skade

Spider mites er en av de mest destruktive av houseplant skadedyr. Mites reise gjennom ivy via fine som webbing og feed på bladverket. De produserer små sår på undersiden av bladene som ser ut som hvite eller gule prikker. Omsider bladene utvikle en grå eller hvit farge og faller. Ubehandlet planter kan dø.

Identifikasjon

To-oppdaget edderkopp mite (Tetranychus urticae) er en vanlig houseplant pest. Det er ikke en ekte insekt, men faktisk gjelder edderkopper og flått. Spider mites er veldig liten og vanskelig å se med det blotte øye. University of Minnesota forlengelsen foreslår å plassere et ark av hvitt papir under farget blader og risting bladverket. Hvis du ser flytte prikker, er de sannsynligvis spider mites.

Behandling

Den beste behandlingen for edderkopp mite infestations er daglig skylling av ivy med en sterk strøm av vann i flere uker, råder Colorado State University forlengelsen. Hagebruk olje er også effektiv hjelp.