Spider Mites på vegetabilsk planter

April 2

Spider mites er skadedyr hage som ligner en edderkopp med røde organer og åtte bein og kan forårsake alvorlige problemer til din hage grønnsaker. De angripe grønnsaker som koloni og til slutt vil drepe planten hvis ikke stoppet. Det finnes måter å drepe spider mites før de skade grønnsaker.

Forståelse Spider Mites

Se spider mites kan være vanskelig fordi de er svært liten, men deres fine webområder er et avslørende tegn som anlegg har blitt berørt. Spider mites ofte påvirker vegetabilsk planter, men kan angripe noen plante i hagen din. Edderkopp mite kolonien samler under web og suger næringsstoffer fra anlegget. De skiller fra vanlige edderkoppen på grunn av sin lille størrelse og rød farge.

Vegetabilsk planter og Spider Mites

Spider mites angripe alle planter med næringsrik sap og finnes spesielt på vegetabilsk planter. Plantene lagre vann og næringsstoffer under blader og stengler av anlegget, og det er derfor midd samles det. Edderkopp mite suger vann og næringsstoffer ut av anlegget. Hvis anlegget har blitt angrepet av spider mites, vil du mest sannsynlig se flekkete gule blader; til slutt vil bladene visner og slipp av vegetabilske anlegget.

Naturlige Insecticides kvitt Spider Mites

Bruke en naturlig insektmiddel som såpe-skjerme, sommer hagebruk spray, rotenon og pyrethrum til vegetabilsk planter. Disse insektmidler kan finnes på noen hjem og hage forhandler. De naturlige insecticides er generelt trygt å bruke på vegetabilsk planter og skal befri din hage av edderkopp mite kolonien. En annen metode er sprinkling en såpe og vann løsning på kolonien.

Kjemiske plantevernmidler på vegetabilsk planter

Fortsett med forsiktighet når du bruker kjemiske plantevernmidler på vegetabilske hager til behandling for edderkopp midd. Selv om kjemikalier få raskere resultater, kan spider mites passere plantevernmidler på planter som av sap. Bruke kjemiske plantevernmidler på vegetabilsk planter som en siste utvei hvis naturlig eller andre metoder har mislyktes.

Biologisk kontroll

Et annet alternativ for ridding planter av pesky spider mites er biologisk kontroll eller bruke predatorer som marihøner eller lacewings. Denne metoden kan være effektive og er generelt trygt for grønnsaker. Disse feilene kan finnes på barnehager, men kan være vanskelig å finne eller dyre, siden vedlikehold av disse feilene ikke er lett.