Spider Mites i kaktus

April 8

Spider Mites i kaktus

Spider mites er små skapninger som hjemsøke en rekke planter, inkludert kaktus og sukkulenter. De er en vanlig årsak til misfarging, sykdom og død i planter de kolonisere, og selv om de er relativt lett å forhindre, en stor infestation kan skje raskt hvis anlegget ikke er tatt vare på. Selv om de er referert til som "midd", er de faktisk medlemmer av arachnid slekten; derav det navnet "edderkopp mite."

Fakta

Spider mites renne næringsstoffer fra kaktus de bor ved å grave gjennom huden og drenering sap. Dette etterlater kaktusen åpne infeksjon fra sykdommer, sopp og bakterier, som raskt kan drepe den. Selv der en infestation er lys, vil spider mites permanent misfarget kaktusen hvor de skade overflaten. Hvis en kaktus blir smittet med spider mites, er tidlig behandling den beste måten å sikre overlevelse.

Identifikasjon

De første tegn på en edderkopp mite infestation er ofte hvit-farget webs de veve på overflaten av kaktusen. Gule flekker som visner over tid vil også utvikle på overflaten av kaktusen. Dette er hvor midd angripe overflaten for å få tilgang til sap under. Der en tung infestation oppstår, vil kaktusen blir misfarget; tar på en bronse eller gråaktig nyanse.

Forebygging / løsning

Når ser du symptomene på et angrep, generelle forholdsregler, som regelmessig misting kaktus med vann, ikke vil fungere. Når et angrep har tatt tak, vurdere å bruke en miticide på kaktus, da dette vil drepe midd. Insektmidler fungerer ikke på en edderkopp mite infestation slik de er ment å bekjempe en annen slags skapning.

Advarsel

Ikke alle Web-områder som du ser på en kaktus leies spider mites. En kaktus kan spille vertskap for en felles husholdning edderkopp uten skade, men webs normal Spider er svært forskjellige fra en edderkopp mite. Spider mites la tynne, pistrete webområder på bladene og nåler av en kaktus, mens husholdning edderkopper har en web-tykkere, mer mønster.