Spider Infestation Hydroponic planter

December 9

Hageplanter, selv hydroponic hageplanter, er tilbøyelig til å bli plaget av insekt skadedyr. Disse skadedyr kommer i en rekke størrelser, former og farger, og har en rekke ødeleggende evner når det gjelder planter. Hvis hydroponic planter synes å være infisert med små edderkopper, er de faktisk befengt med spider mites, små skadedyr som skape store kaos på hagen din.

Spider Mites

Spider mites er knyttet til edderkopper, som arachnid familiemedlemmer. Disse skadedyr er et vanlig problem for hydroponic gartnere, som de foretrekker varme, tørre temperaturene ofte finnes i et voksende innemiljø. Om de er vanskelig å se med det blotte øye, under et mikroskop er det klart at spider mites har åtte bein og som organer. Favorittmat av spider mites er væsken finnes i planter, slik at de bruker suge munnen deler å pierce og ekstra plante væsker. Spider mites veve delikat silken webområder hele planter de hjemsøke, feilaktig gir inntrykk av plantene er befengt med edderkopper.

Skade

Siden spider mites feed på væsker i planter, medfører dette en rekke uønskede effekter på planter de hjemsøke. Planter tar ofte på en svidd utseende når befengt med spider mites, fordi plantene blir dehydrert når alle væsker er Hentet fra individuelle områder. Plantene wilt, spesielt nye eller svært unge planter. Blad dråpe forekommer i noen planter, med planter slippe tørr, visne blader og usunn-se selv ikke-ennå-tørre blader. Hvis venstre ubehandlet, edderkopp mite infestations resultere i at eventuell anlegget med at noen andre planter disse skadedyr spredt på under infestation.

Eliminering

Vask plantene dine med en kraftigere stråle vann for å slå av og drukne så mange spider mites som mulig. Planter behandlet med plantevernmidler er effektivt korrigert av spider mites, men det er viktig å huske at vedvarende infestations av mites ofte bli resistente mot plantevernmidler når behandlingen er mye. Plantevernmidler spray og støv er effektiv mot disse mites, og er tilgjengelig i både organisk og konvensjonelle varianter. Til slutt eliminerer presenterer fordelaktige insekter, for eksempel persimilis, i hydroponic hagen mites, persimilis feed på det spider mites og ingen skade planter. Dette alternativet kan ikke være ideelt for gartnere med hydroponic hagen i innendørs levende mellomrom, som de ikke ønsker å ha ekstra insekter i sine hjem.

Forebygging

Behandle planter med et insektmiddel selv om ingen åpenbare tegn til infestation er tilstede, stoppe potensielle angrep før de starter. Vanlig inspeksjon av planter kan du være klar over alle underskriver av edderkopp mite infestations så snart de oppstår. Fjerne planter fra hydroponic system lenge nok til å rense systemet grundig mellom plantings eller etter et angrep å gjøre miljøet mindre gjestfrie til midd. Regelmessig introdusere fordelaktige insekter på plantene dine hydroponic holder skadedyr i sjakk mens planter sunn.