Spesifikasjoner for Wood sparken ovn

March 15

Spesifikasjoner for Wood sparken ovn

Når du koker sakte i sparken vedovn, tar maten subtile smaker av treet som er brent. I dag, er det også vanlig å bygge disse ovner utenfor av leire. En populær design er kuppel-formet leire skjell med murstein bunner. Mange kulturer har brukt disse ovner i århundrer. Vedfyrt ovner er visuelt attraktivt tillegg mange landskap på grunn av deres naturlige utseende.

Godkjenninger

Konstruere en wood sparken ovn er tidkrevende, men veldig billig fordi mange av materialet kan være tilgjengelig på området. Første spesifikasjonen er knyttet til lokale begrensninger som kan gjelde utendørs tre sparken ovner. Sjekk med din lokale bygge koden og reguleringsplan myndigheter. Noen steder kan kreve tillatelse for bygging av ovnen, mens andre krever tillatelse til drift av ovnen. Noen kommuner kan begrense tiden når ovnen kan brukes på grunn av luftkvalitet problemer. Du må angi en bør gnist på forbrenning av ovnen, hvis ovnen har en. Planlegge prosjektet for en tid når det finnes en rekke tørr dager i prognosen.

Beliggenhet

Det er viktig at bakken nivå hvor du plasserer murstein. Du bør plassere ovnen i kjøkkenet for å gjøre det enkelt å adgang forberedelse matvarer mens matlaging. Plass ovnen på et sted der røyk fra ovnen ikke forstyrre naboene eller drift i hjemmet eller andre bygninger gjennom åpne vinduer og dører. Holde ovnen overheng og skjermede verandaer som kryssen.

Dimensjoner

En god størrelse på undersiden av en utendørs wood sparken ovn er 48 inches av 48 inches. En god høyde ovnen er 3 til 4 fot. Det er ikke nødvendig å bruke skorsteinen eller forbrenning., men hvis du gjør, bør du holde det på baksiden av ovnen. En god størrelse for ovnen døren er omtrent en halv høyden av ovnen og 16 inches bredt.

Materialer

Du bruker fire murstein for bunnen av ovnen. Disse klosser er lett tilgjengelig på oppussing butikker og mur leverandører. Du må også nok sand haug på murstein som en form for leiren. Hvis du har den slags jord, kan du få leire fra din egen bakgård. Kontrollere, grave et lite hull og danne noen av skitt fra hullet til en ball. Hvis det holder sammen godt og gjør ikke smuldre eller faller fra hverandre, så du kan bruke det for den leire dekket. Ellers vil du måtte kjøpe leire fra en lokal forhandler.

Du må også aviser kan du fukte og sted mellom sand haug og leire som dekker så leire og sand ikke holde sammen mens leire stivner for å danne ovnen er skallet.