Spesifikasjoner for en Pool rengjøring patron Filter

August 15

En patron filtreringssystem er ett av tre valg bassenget har når det gjelder bassenget filtrering. Andre alternativer omfatter en sand eller filtere kiselgur. Filtreringssystem er ansvarlig for å forhindre skitt, rusk og andre små partikler fra reentering bassenget. Sammen med en sanitizer som klor hjelper det holde vannet krystallklart.

Hva er en patron Filter?

Kassetten filtre er produsert i en rekke størrelser for å møte kravene til ulike store bassenger. Selv om spesifikke sett med spesifikasjoner kan variere avhengig av modell, patron filtre alt arbeid på samme måte. Filtrene inneholder en pleated patron som ligner luftfiltre som brukes i biler. Denne polyester materialpatronen er porøs nok å la vannet gå gjennom inn støv partikler så små som 25 mikrometer.

Sporvidde

Alle patron filtre har en trykkmåler som vanligvis ligger på siden eller i den øverste delen av filteret. Måleren måler trykket inne bassenget filteret i pounds per kvadrat tomme (psi). Jo høyere presset er på måleren, den skitnere filteret er. Når trykket stiger 8 til 10 psi høyere enn normalt lesing filteret må rengjøres grundig. Når filteret er renset gjenopprettes presset til normale nivåer. Normal manometer målinger varierer avhengig av filteret og motorstørrelse.

Konstruksjon

Kassetten filteret er koblet til en pool-motor som er sammenkoblet størrelsen på filteret og kravene til bassenget. De mer gallons av vann i bassenget, større og sterkere bassenget motoren må være. Motoren gir sugekraft og løslate makt til å presse vannet fra bassenget skimmer gjennom et nettverk av slanger og selve filteret, så ut av en retur jet. Filteret saken huser kassetten og nås ved å fjerne toppen av filteret.

Vedlikehold

En patron filter er kjent for sin enkelt vedlikehold praksis. Under normale forhold bør kassetten bare krever rengjøring om en gang per måned. Kassetten selv bør være erstattet alle fire til fem år eller etter behov. Når trykket øker som indikert på måleren må filteret være slått av. Hvert filter har en press release ventil som må åpnes før rengjøring. Toppen av filteret fjernes deretter, vanligvis ved en sving og lås ordning, til patronen. For å rengjøre blekkpatronene bare slangen av skitt og setter kassetten inn filterhuset. Filteret er da satt sammen og klar for operasjonen på nytt.