Spesifikasjoner for en Mesh dekk for over bakken Pool

July 14

Spesifikasjoner for en Mesh dekk for over bakken Pool

Dekker over bakken bassenget vil holde blåser rusk som går ut av vannet. Dette vil redusere behov for rengjøring og muligens utvide livet til filtreringssystem. Installere det er like enkelt som å trekke det over og sikre med spenning tau rundt omkretsen.

Dimensjonering din Cover

En over bakken pool dekke skal være ca 6 fot større enn omkretsen av bassenget. Dette er å gi rikelig rom å feste overheng ved siden av bassenget. Du kan kjøpe både runde og rektangulære. Sammenligner formen av bassenget vil gjøre forsiden enklere å feste men kan koste litt mer.

Blad overbygg

En mesh blad overbygg er en veldig lett dekket av en fint vevd polyethylene netting materiale. Formålet med dette dekker er å holde rusk blåser i bassenget over sommeren. Det kan installeres og fjernet raskt pga sin lave vekt. Dette er installert med personlige tau som er sikret rundt bassenget omkretsen.

Vinter Mesh Cover

En mesh vinterpresenning er laget av en tyngre, tettvevd, polyester materiale skal tåle påkjenningene av kulde og vekt av snø. Det er sikrere festet til kroppen av bassenget. Denne stilen av gjør vann gjennom materialet, gjør for enklere av våren. Ulempen til stilen er bassenget vil kreve ekstra rengjøring når du åpner den. Bassenget dekker kan også være drukning fare hvis et barn eller kjæledyr faller på overflaten. Lås alltid porten til bassengområdet når den ikke er i bruk for å unngå en tragisk ulykke.

Installasjon

Med hjelp av en venn, trekk ut over over bakken pool slik at den midtstilles. Snurp spenning tauene sammen og knytte dem sammen i en knute. Trykk ned på forsiden slik at den hviler på vannoverflaten. Under off season periodisk sjekk forsiden for å sikre stroppene er tett sikret.