Spesifikasjoner for AMV9 Amana gass ovner

March 19

Amana, som har hovedkontor i Houston, Texas, startes i 1934. Amana produserer oppvarming og kjøling enheter, inkludert gass ovner som AMV9 gass sparken ovn. Amana tilbyr en 10-års begrenset garanti på deler for denne enheten og en livstidsgaranti på selve ovn enheten. For å kvalifisere for garantien, må du være sikker på at du kjøper din ovn fra autorisert Amana forhandler. Alltid vurdere størrelsen på din hjem å bestemme størrelsen på ovnen du trenger før du kjøper en ny ovn.

Spesifikasjoner

Amana tilbyr fire modeller ovner i AMV9-serien, inkludert AMV91155DXB, AMV90704CXB, AMV90905DXB og AMV90453BXB. Bredden på det AMV91155DXB og AMV90905DXB modeller er 24½ inches, mens AMV90704CXB modellen er 21 inches og den AMV90453BXB modellen er 17½ inches bredt. Høyden på alle modeller er 40 tommer, og de er alle 28¾ inches dyp. Du kan kjøpe disse enhetene som enten upflow (fanger kald luft fra bunnen og utgivelser varme luften fra toppen) eller vannrett enheter.

Funksjoner

AMV9 serien ovner har en årlig utnyttelse drivstoffeffektivitet (AFUE) av 96 prosent. AFUE refererer til den generelle drivstoffeffektivitet av enheten. AMV9 ovner har variabel-trinns fan blåsere, som å sikre komfort ved å holde en jevn temperatur, og de bruker totrinns varmesystemer. Den første fasen gir bare nok varme til å holde deg komfortabel på milde vinterdager. Hvis du trenger mer varme, deretter kick den andre fasen i utstyr. Alle Amana AMV9 enhetene er Energy Star vurdert.

Komponenter

AMV9 Amana ovner har Amana's "Millioner-Air" varmeveksler, som er laget av rustfritt stål, en proprietær tenning kalt SureStart som inkluderer en silicon nitride tenneren. Du får også en Auto-Comfort setting med denne ovn, som hjelper deg å kontrollere både temperatur og fuktighet i luften. Den kommer med en innebygd kontrollsystem, som inkluderer en elektroniske luften renere. AMV9 lav spenning terminaler er fargekodet for enklere installasjon.

Kapasitet

Oppvarming kapasiteten AMV9 serien ovner varierer mellom 46 000 britiske varmeenheter og 115.000 BTU. Du kan velge mellom to og fem brennere avhengig av dine behov. Disse enhetene kjøre vanligvis på naturgass, men du kan kjøpe propan (LP) konvertering kits, som lar deg konvertere enheten til propangass. Du kan også legge til en "dehumidistat"-funksjon, som fjerner fuktighet fra luften.