Spesifikasjoner for å bygge tre dekk

September 9

Bygge en treterrasse er en oppgave beste reservert for profesjonelle entreprenører. Men kan gjør-det-yourselfers trearbeid eller bygging erfaring også kunne håndtere jobben. Mens noen mennesker kanskje tror konstruere tre dekk er en enkel prosess, er det flere spesifikasjoner som du må være klar over. Også, før du starter arbeidet på en treterrasse, er det viktig å sjekke lokale byggforskrifter og få alle nødvendige tillatelser.

Tre-Type

Av veden brukes til å bygge tre dekk vil spille en betydelig rolle i å bestemme dekks generelle motstandsdyktighet overfor fuktighet og vær. Noen av de beste tre alternativene for å bygge dekk inkluderer redwood, rødt sedertre og press-behandlet trelast. Redwood og rødt sedertre er både sterke tre typer som er naturlig motstandsdyktig mot fukt-indusert fordreining, sprengning og råte. Sammenligning refererer press-behandlet tre til tre at produsenter infundere--med høyt trykk, konserveringsmiddel kjemikalier kunstig i tiltagende tre fuktighet-motstand. Douglas Gran og sørlige gul furu er de vanligste typene av tre som produsenter press-treat.

Design

Typisk dekk har en rektangulær design, som etterligner lineær elementene i tilstøtende hjemmet og gir en ekspansiv dekk overflate. Men omfatter flere eksentrisk eller stilistiske designalternativer oppretter en runde, semi-sirkulære tre dekk eller bruker et Sekskantet form. Og mens kortstokker består av én forhøyede plattformer, kan du også bygge tre dekk med flere etasjer.

Multi-level tre dekk kan hjelpe koble skrå eller kupert bakgårder og også tillate etableringen av særegne dekk områder. For eksempel kunne en etasje i en tre dekk for mat mens en annen kan være en badestamp.

Bjelkene

Bjelkene er vannrett lengder av tre tjene som underkonstruksjonen for tregulv planker. De strekker seg fra finans styret, på siden av et hjem, til en støtte bjelke, som hviler på søyler eller andre foundation strukturer i gården. Ifølge BestDeckSite.com består de vanligste gulvbjelker av 2 x 8-tommers lengder av trelast. Men er disse målingene lure, som "2-av-8" er faktisk 1,5 tommer tykk og 7.25 inches bredt. Maksimumsavstanden at du trygt kan omfatte bjelkene mellom en finans styret og en bjelke avhenger av flere faktorer, inkludert tre. Men som hovedregel, jo mindre plass du lar mellom påfølgende bjelkene, kan jo lenger du omfatte dem.

Gulv mønster

Når din bjelkene er på plass, kan du ordne og spiker ned tregulv planker av dekk i mønsteret du velger. En standard treterrasse gulv mønster funksjoner lineær planker alle flyter i samme retning. Som alternativer, kan du ha planker flyte diagonalt over dekks bjelkene eller bruke mer komplekse kurv veve og fiskebein gulv mønstre.