Spesifikasjoner for 1000 KW Hydro Generator

September 25

Spesifikasjoner for 1000 KW Hydro Generator

Dammer er en drivstoff-fri måte å generere elektrisitet. Energikilden er fallende vann, som spinner turbiner eller f.eks. Disse turbinene er knyttet til skaft av generatorer, som produserer strøm. Mange demningen design er i drift, fra små enheter størrelsen på en koffert for de så stor som Hoover Dam. For design av en 1000 kilowatt (KW) generatoren er profesjonell ekspertise og assistanse tilgjengelig, fordi dette er en ganske stor enhet som krever en betydelig vann inngang.

Hestekrefter krav

Ifølge Oregon Institutt for energi, 1 KW tilsvarer 1.34 hestekrefter. For å produsere 1000 KW, må 1,340 hestekrefter snu skaftet av generatoren. Dette er et minimum, forutsatt 100 prosent effektivitet av generatoren selv. De fleste vannkraftverk operere på ca 55 til 70% effektivitet.

Hodet

Hodet refererer til hvor mye av et fall fra et høyt nivå til generatoren finnes. Nullpunktet i vannforsyningen kan for eksempel være 100 fot over plasseringen av genererer anlegget i seg selv. To typer hodet finnes: brutto- og. Brutto hodet er den faktiske distansen. Netto hodet er utdataene etter indre friksjon i rørene, et fenomen som kalles hodet tap, er trukket fra brutto hodet. Brutto hodet kan brukes for foreløpige beregninger, men netto hodet må brukes i de endelige ligningene.

Flyt

Flyten er bare hvor mange gallons per minutt av vannføring er tilgjengelig på turbinen. Dette kan variere mye. Flyten av en liten bekk er helt forskjellig fra flyten av en bredt elv. Måles ved å plassere testutstyr i strømmen og ta tid prøve målingene.

Strøm ligningen

Hvor mange kilowatt produsert tilsvarer effektivitet ganger flyten ganger hodet ganger.0846. Du må bestemme flyten og leder for ditt område og løse formelen for 1000 KW av utdata. Sivilingeniør kan hjelpe deg med dette.