Sperre Patio ideer

June 23

Sperre Patio ideer

Forrigling terrasser gi din gårdsplass litt formelle og velstelte, og gi terrassen et vattert og enhetlig utseende. Forrigling patio alternativer tilbys i forskjellige teksturer og farger for endeløse utformingsmuligheter. Når det gjelder ethvert hjem remodeling, er det alltid viktig å planlegge nøye og vurderer budsjettet du må jobbe med. Tastene å utforme en sperre patio skaffe materialer og en godt utført installasjon.

Sperre stein uteplass

Når det gjelder interlock terrasser, er stein ofte tenkt på som kremen av avling. Det er både slitesterk og tiltalende. Det er noen populære stein farger høsten, røyk, terrakotta, granitt, kasjmir beige og fieldstone. Dette Forrigling patio alternativet er unektelig verdt prisen og hardt arbeid.

Sperre tillegget fliser

Forrigling tillegget flis terrasser eliminere sandete rot av stein installasjoner samtidig som en holdbar flis overflate. Skifer festes på plass ved interlocking plastikk. Det er ulike overflaten stiler å velge mellom, inkludert rustikke skifer, sandstein, granitt, porselen og ulike tre fliser som tåler elementene år etter år.

Sperre murstein uteplass

Brick er en klassisk Forrigling gårdsplass stil som er brukt for mer enn 5000 år. Det er brukervennlig, allsidig og rimelig, og kan kjøpes i alle hjem-bilverksted butikken. Du kan legge murstein i forskjellige mønstre, inkludert kurv vever, side ved side, og skiftende vannrette og loddrette murstein. Forrigling murstein terrasser gjør for en attraktiv og klassiske patio design.