Speil å vokse innendørs planter

September 19

Speil å vokse innendørs planter

Innendørs planter er ikke bare attraktiv men også gunstig til lukkede miljøer. Planter øker oksygen i et rom og ren luft miljøgifter og støv. Dessverre, de fleste planter trenger mer sollys enn et innemiljø kan gi. Bruke forskjellige formet speil og fiske dem direkte i tilgjengelig lys på anleggene, gjør det mulig å ikke bare reflekterer lyset til der det trengs men også konsentrere seg eller spredt lyset å plante kravene.

Flatt speil

Flatt speil reflekterer lys tilbake på den nøyaktige vinkelen lyset treffer den. Tror spretter en ball. Hvis du slipper den rett ned, returneres rett opp. Hvis du spretter den i en vinkel, vil det sprette bort i samme vinkel i motsatt retning. For en plante til nytte lyset fra en flate speil, må speilet være vinklet riktig for å gjenspeile lyset på planten.

For eksempel hvis sofaen er under en vest mot vindu og et flatt speil på veggen overfor vinduet, vil en plante på stuebordet motta lys som ble reflektert fra bunnen til toppen av speilet. Hvis du vinkel speilet litt nedover, ville lys reflektere lenger ned mot gulvet, gir anlegget mer lys.

Konkavt speil

Overflaten av et konkavt speil kan sammenlignes på innsiden av en bolle. Hvis du kaster en ball på en konkave overflaten, transittstopp den mot midten. Et konkavt speil konsentrerer lys mot midten av overflaten og gjenspeiler en konsentrert stråle av lys tilbake ut. Dette speilet ville være bra for en plante som trenger intens, konsentrert sollys.

Konveks speil

Konveks speil er formet som utsiden av en bolle og brukes som sikkerhet speil. Hvis du spretter en ball av en konveks overflate, flyr den av willy-nilly i alle retninger. Lyset som reflekteres fra en konveks speil er spredt ut til et større mellomrom. En konveks speilet vil være nyttig for reflekterer lys planter lavere lys kravene i en større gruppering eller spredt over et større område.